Tamam teşekkür ederim beklemedeyimUstat sen biraz beklemede kal, başka yazılım bulabilirsem seni etiketlerim.
tivo güncellemesi için TV'de bildirim var, yüklenebilir. benim sorduğum; eğer güncelleyip beğenmezsem mevcut olan tivosuz sürüme sorunsuz dönebilir miyim?elimize tivo güncellemesi yok cihazı sıfırlayıp tekrar güncellemeyi deneyin. MB180y kartlar geri dönüş için elimizde yazılım mevcut.
Eski yazılıma dönülebilir. Yeni üretilen (Vestel) smart tvler Tivo menüye sahip üretilmektedir.tivo güncellemesi için TV'de bildirim var, yüklenebilir. benim sorduğum; eğer güncelleyip beğenmezsem mevcut olan tivosuz sürüme sorunsuz dönebilir miyim?
Arkadaşlar rica etsem bı yardımcı olur musunuz? Yani elinizde yoksa yazilim bilgi verebilirseniz teşekkür ederim hergun kontrol ediyorum herhangi bir cevap alamadığım için tekrar yazdım. Herşey için teşekkürler..Merhabalar techwood ld40275fm marka model TV nin anakart ve besleme kartı değişti. İlk açılışta kırmızı ışık yanıp sönüyor ledler yanıyor ancak görüntü gelmiyor. Acaba yazılımını nereden bulabilirim 17mb82 anakart panel ves400unds-2d-n02 teşekkürler
Same motherboard and same panel. Try at your own risk.Arkadaşlar rica etsem bı yardımcı olur musunuz? Yani elinizde yoksa yazilim bilgi verebilirseniz teşekkür ederim hergun kontrol ediyorum herhangi bir cevap alamadığım için tekrar yazdım. Herşey için teşekkürler..
S.a ustalarım herkese öncelikle hayırlı işler olsun kolay gelsin. Standby da kalan vestel 39pf5025 için yazılım arıyorum veya dump dosyasıda varsa olur. Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
![]()
Tv deki sorun nedir?Merhabalar, kolay gelsin. Aşağıdaki resimdeki vestel tv için yazılım talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
Kumandayla açma tuşuna basınca Seg yazısı geliyor sonra tekrar kapaniyor.
Standby ledi sabit yanıyorsa yazılım yüklenmez. Mb81 anakartlarda spi flash yok nand flash var. Nand flash özel cihazlarla yazılıyordu. YazılımS.a ustalarım herkese öncelikle hayırlı işler olsun kolay gelsin. Standby da kalan vestel 39pf5025 için yazılım arıyorum veya dump dosyasıda varsa olur. Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
![]()