By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,883
Tv deki sorun nedir?
Tv deki sorun nedir?
Tv deki sorun nedir?
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.Vestel 28HB5100 TV standby ışığı yanıp sönüyor,vestel logosu gözüküyor standby ışığı sönüyor ama tv açılmıyor.....
Yazılım atayım dedim ama hangi anakart olduğunu bilemediğim için yazılım atamadım (kurtarma -full)...
Ne yapsam bilemedim, yazılımla çözebilirsem hangisini kullanacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden teşekkürler.. İyi çalışmalar
![]()
![]()
arkadaşa verdiğimiz ilaçtan size verdim umarım işinizi görürMerhaba, 440FB7100 Model nolu televizyonumda bugün açtığımda vestel logosu geliyor ve geri gidiyor sonrasında öyle kalıyor. Daha önce aynı sorunu yaşayan birisine güncel yazılımı vermişsiniz ve sorunu çözülmüş bana da yardımcı olur musunuzBy_Trol
![]()
"kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin". Özür dileyerek soruyorum,yani hangi yazılımı kullanacağım anlayamadım.....kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.
kaynaklardaki yazılımları yetki almadan indiremezsiniz.! Size uygun yazılımı yetki tanımlayıp bildirim çanına yolluyoruz."kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin". Özür dileyerek soruyorum,yani hangi yazılımı kullanacağım anlayamadım.....
Tekrar merhaba yazılımı yönergeye göre kurdum ancak sorun hala devam ediyor fişi takıyorum bir anlık vestel yazısı geliyor sonra kayboluyor başka bir şey yok. Sizce sorun nedir nasıl çözebilirim bir fikriniz var mıarkadaşa verdiğimiz ilaçtan size verdim umarım işinizi görüryazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin yükledikten sonra sonucu yazın.
başka yazılım verdim.Tekrar merhaba yazılımı yönergeye göre kurdum ancak sorun hala devam ediyor fişi takıyorum bir anlık vestel yazısı geliyor sonra kayboluyor başka bir şey yok. Sizce sorun nedir nasıl çözebilirim bir fikriniz var mı
maalesef sorun hala devam ediyor.. :(başka yazılım verdim.
Üstadım sorununuz tekrar tekrar yazmanıza gerek yok.Merhabalar kurtarma yazılımını kurdum sorun aynı şekilde devam ediyor..
Vestel 28HB5100 TV standby ışığı yanıp sönüyor,vestel logosu gözüküyor standby ışığı sönüyor ama tv açılmıyor.....
Ustat sen biraz beklemede kal, başka yazılım bulabilirsem seni etiketlerim.maalesef sorun hala devam ediyor.. :(
Ok...Kusura bakma..Üstadım sorununuz tekrar tekrar yazmanıza gerek yok.