Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,503
full yazılımı gönderdim. Kesene bereket.tamam bende dışarıdaydım yeni geldim senin hayrına gofretleri dağıtacam soz yada benim oglana veririm arkadaşlarınla yerler
full yazılımı gönderdim. Kesene bereket.tamam bende dışarıdaydım yeni geldim senin hayrına gofretleri dağıtacam soz yada benim oglana veririm arkadaşlarınla yerler
sana zahmet ekranı fenerle kontrol eder misinsota usta yazılımı attım yine aynı sanırım bunun başka bir arızası var
açıldıktan sonra fenerle kontrol edin. Görüntü yoksa size tamirci yolu göründü.ekran aydınlanır gibi oluyor sonra tekrar kararıyor led arızası yok yani en üsttede açılırken beyaz bir çizgi gibi aydınlanıyor sonra tekrar kararıyor
yazılımı mutlaka arşivle geçmiş olsun.tamam sota usta yardımların için teşekkürler tv açılmasada gofretler dağılacak tekrar teşekkürler
Panel arızalıSota usta kumandadan tuşlara basınca böyle oluyor
![]()
Tv deki sorun nedir?
Tv deki sorun nedir?
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.Vestel 28HB5100 TV standby ışığı yanıp sönüyor,vestel logosu gözüküyor standby ışığı sönüyor ama tv açılmıyor.....
Yazılım atayım dedim ama hangi anakart olduğunu bilemediğim için yazılım atamadım (kurtarma -full)...
Ne yapsam bilemedim, yazılımla çözebilirsem hangisini kullanacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden teşekkürler.. İyi çalışmalar
![]()
![]()