Hocam bunun benzeri bir yazılımı hilevel için yükledim. Ama Toshiba için ilk olacak. Bunun anlatımının olduğu bir konu var mı?verdiğim yazılımı dene bakalım.
Hocam bunun benzeri bir yazılımı hilevel için yükledim. Ama Toshiba için ilk olacak. Bunun anlatımının olduğu bir konu var mı?verdiğim yazılımı dene bakalım.
indireceğin alanda tüm talimatlar yazılı.Hocam bunun benzeri bir yazılımı hilevel için yükledim. Ama Toshiba için ilk olacak. Bunun anlatımının olduğu bir konu var mı?
Tamam bir komşuda arama yapayım. Olmazsa yazılımı denerim. Sağol hocam. İnşallah olurindireceğin alanda tüm talimatlar yazılı.
ses yok direk olarak standby ledleri yanıp sönüyorLed arızası sizi yanıltmasın ses var mı? Yoksa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
ALLAH razı olsun...yazılımları biz veriyoruz bildirim çanından kurtarma yazılımına ulaşabilirsin.
Verdiğim yazılımı deneyip sonucu yazınses yok direk olarak standby ledleri yanıp sönüyor
Tv yazılım yüklendikten sonra normal olarak açıldı. Yardımınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımlaverdiğim full yazılımı yükleyip sonucu yazın
Hocam benim sorunum yazılım atmadan çözüldü. Bu bana verdiğin yazılım kurtarma yazilimi olarak mı geçiyor? Ona göre yedekleyeyim dursun kenarda. Çok sağolun bu forum bazen hayat kurtarıyorverdiğim yazılımı dene bakalım.
Selam, ssiptv de back to safety güvenlik uyarısı alıyorum, hbb tv yi kapattım ama düzelmedi, bir öneriniz var mı?siz full yazılımı yükleyin versiyon numarasına göre varsa çekirdek güncellemesi varsa veririz.