Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,354
kurtarma yazılımı verildi.Arıza bilgisi de bıraktım, indirme için izin verebilirmisiniz? Kolay gelsin
kurtarma yazılımı verildi.Arıza bilgisi de bıraktım, indirme için izin verebilirmisiniz? Kolay gelsin
Led arızası sizi yanıltmasın ses var mı? Yoksa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.MODEL NO : vestel 40pf7120
VES400UNVS-N01
MAİN BOARD :17 MB95 M
POWER BOARD :17 IPS 71
PNL : 23202545
SN : 7223459 400390
SORUN : açılışta VESTEL logosu geliyor tekrar gidiyor. yazılım konusunda destek verirseniz sevinirim. saygılarımla
Size yazılım indirme yetkisi verilmiş.Arıza bilgisi de bıraktım, indirme için izin verebilirmisiniz? Kolay gelsin
Hocam yetki verildi yazılımı yükledim lakin, yazılımı yüklediğimde stand by ışığı saatlerce yanıp sönüyor ama bir şey yok. Kapatıp açınca da panel arka aydınlatma açık ama ekranda görüntü yok. Panel değişmemişSize yazılım indirme yetkisi verilmiş.
yazılımları biz veriyoruz bildirim çanından kurtarma yazılımına ulaşabilirsin.![]()
Benim tv artık rutine bağladı herhalde. Daha öncede talep ettim yazılımı yine etmem gerekiyor.
Sorun: Tv yi açınca mavi ışık yanıp sönüyor SEG yazıyı geliyor kayboluyor, mavi ışık yanıp sönüyor tekrar SEG logosu geliyor. Bu böyle devam edip gidiyor.
TV nin etiketini ekledim fakat hangi yazılımı indiricem onu bulamadım. MB82 olması lazım. Daha önceki sayfalarda sağolsun @TEKNOwest bunu tavsiye edilmişti.
FAKAT https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/mb82.50/?page=8 adresinden
1 - hangisini indirmeliyim?
2- İndirmemiz gerekenin hangisi olduğunu neye göre belirliyoruz?
Sayın @ademhelvacı ve diğer ustalarımız.
Şimdiden teşekkür ederim.
panel etiketini paylaşın.![]()
Sökülen 17MB140 Takılan 17MB82,
PANEL değişikliği yapılmadı
Tv nin ekranı ters duruyor
M mustafa5858,
@AdemHelvacı
full yazılım verildi.Hocam yetki verildi yazılımı yükledim lakin, yazılımı yüklediğimde stand by ışığı saatlerce yanıp sönüyor ama bir şey yok. Kapatıp açınca da panel arka aydınlatma açık ama ekranda görüntü yok. Panel değişmemiş
kurtarma verildi.kolay gelsin.vestel logosu geliyor kapanıyor.full yazılım alabilir miyim.teşkler![]()