By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,014
Deneyerek öğrenebilrsiniz.Bu sürümler arasındaki farkların ne olduğunu nereden öğrenebilirim?
Deneyerek öğrenebilrsiniz.Bu sürümler arasındaki farkların ne olduğunu nereden öğrenebilirim?
I'm going to save into USB and check. Thank you.VES315WNDS-2D-N22 ???. I have for JVC LT32K690A. Same motherboard and same panel. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Deneyerek öğrenebilrsiniz.
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Regal 58r75u tv güncelleme geldi.fakat çok kötü oldu. Birde güncelleme den sonra tv sanki biri sanal kumanda ile yönetiyormuş gibi sağ tarafta güç ses açma kapatma ve program+ - tuşları gözüküyor. Televizyonum ele geçirilmiş gibi davranıyor.
![]()
arkadaki seri bilgisini buraya atar mısınız.?Böyle kaldı. Farklı bir usb bellek ile denedim sıfırdan yine aynı yerde kalıyor..
![]()
Tv yi ilk kuruluma dönder kanal kurulumu yapma yazılım güncellemesini yap sonra kanal kurulumunu yap.Böyle kaldı. Farklı bir usb bellek ile denedim sıfırdan yine aynı yerde kalıyor..
![]()
İlgili tv ye ait 2025 Yılı ile gelecek olan yazılım güncellemeleri bu şekilde olacakRegal 58r75u tv güncelleme geldi.fakat çok kötü oldu. Birde güncelleme den sonra tv sanki biri sanal kumanda ile yönetiyormuş gibi sağ tarafta güç ses açma kapatma ve program+ - tuşları gözüküyor. Televizyonum ele geçirilmiş gibi davranıyor.
![]()
Nerede ?PAYLAŞTIM EFENDIM