7021332300491
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.tv arkasındaki etiket olmadığı için onu ekleyemedim elimdeki bilgiler bunlar. bu bilgiler üzerinden yazılımı temin etme şansımız var mı acaba
7021332300491
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.tv arkasındaki etiket olmadığı için onu ekleyemedim elimdeki bilgiler bunlar. bu bilgiler üzerinden yazılımı temin etme şansımız var mı acaba
maalesef aynı sorun devam ediyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.
Look. Panel profile:Anakartı değiştirdikten sonra
olumsuz ekran
panel yazılımı arıyorum 17MB82s
panel:
VES315WNDA-2D-N01
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ, TV ÇALIŞIYORLook. Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tv çalışıyorsa yazılım yüklemeye çalışmayın dahili uydu alıcılı klasik bir tv olduğu için yazılımın hiç bir getirisi olmayacakMerhaba iyi günler,
![]()
Modelindeki televizyonuma gerekli yazılımı göndermenizi rica ediyorum, teşekkürler ederim. Vestel v0 mb140
Merhaba iyi günler,
![]()
Modelindeki televizyonuma gerekli yazılımı göndermenizi rica ediyorum, teşekkürler ederim. Vestel v0 mb140
Tv çalışıyorsa yazılım yüklemeye çalışmayın dahili uydu alıcılı klasik bir tv olduğu için yazılımın hiç bir getirisi olmayacakaynı
Aynı TV den 2 tane var ben o resmi digerinden aldım aynı anda alındılarTv çalışıyorsa yazılım yüklemeye çalışmayın dahili uydu alıcılı klasik bir tv olduğu için yazılımın hiç bir getirisi olmayacak
Tesekur ederim bugün deneyecegimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükledikten sonra sonucu yazın.
Ekran görüntüsü atar mısın.?Tv yi açınca ekran koyu lacivert oluyor
Ekran görüntüsü atar mısın.?
24 inç
Bakmanız gereken yerler lvds kablo, panel, ana kartSelamlar. Tv yi açınca ekran koyu lacivert oluyorled bar normal ses var görüntü yok. Bu yazılım sorunumu çözermi acaba.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()