A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
63
29
vestel 50fa8200
pnl:23294884 panel yazılımı arıyorum. yardımcı olabilecek var mı? teşekkürler

G Çevrimdışı

gokhanzaric

Yeni Üye
26 Eyl 2022
2
35
IMG-20220926-WA0016.jpg

Yazılımına ihtiyacım var.Lütfen yardım edin.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır

After following the installation procedure, turn off the TV, wait 1 minute, unplug the TV, wait 1 minute. Take out the stick and turn on the TV.

Son düzenleme:
umut4455 Çevrimdışı

umut4455

Aktif Üye
20 Tem 2020
52
26
MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır

After following the installation procedure, turn off the TV, wait 1 minute, unplug the TV, wait 1 minute. Take out the stick and turn on the TV.
Evet yaptım fakat olmadı full yazılım varmı peki

D Çevrimdışı

Desenger

Yeni Üye
28 Eyl 2022
6
42

Vestel MB140 - 23443729 panel full yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz​

cihazımda önceleri kırmızı ışık yanıp sönüyordu şimdi sabit yanıyor.

tvae01a534bf66fb0b.jpg

Geri
Üst Alt