F Çevrimdışı

Ff892

Yeni Üye
27 Şub 2020
16
25
Google translate:
Hangi yazılımı kullandın? MENU 4725 ile bir resim koyun.
Nasıl anlamadım ? FULL yazılım istemiştim ilk atılanda sıkıntı oluyordu sonraki atılanıda yükledim sıkıntı yok şu an çekirdek yazılım olarak ise 5.35.2 olanı tekrar yükledim kullanıyorum sıkıntı yok şimdilik anakart mb130v5

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Nasıl anlamadım ? FULL yazılım istemiştim ilk atılanda sıkıntı oluyordu sonraki atılanıda yükledim sıkıntı yok şu an çekirdek yazılım olarak ise 5.35.2 olanı tekrar yükledim kullanıyorum sıkıntı yok şimdilik anakart mb130v5
MENU 4725 ile bir resim koyun.

F Çevrimdışı

Ff892

Yeni Üye
27 Şub 2020
16
25
MENU 4725 ile bir resim koyun.

WhatsApp-Image-2021-01-27-at-07.53.48.jpg

S Çevrimdışı

Soulmaster

Yeni Üye
27 Ocak 2021
2
35
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Teşekkür ederim. Ama şu 4GB üzeri olmaması konusunda ne gibi sıkıntı yaşanıyor?

B Çevrimdışı

bk_tr

Yeni Üye
8 Ocak 2020
4
47
Güncel yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
teşekkürler üstat..

S Çevrimdışı

Suatsuat

Yeni Üye
9 May 2018
14
43
Merhaba 50ud8800 tv mevcut tv biryere takıldı ne yapsam düzelmedi menüye vasıyorum sürekli yukarı aşağı hareket ediyor kanal listesini kendi açıyor otomatik yukarı doğru sonsuz haraket ediyor bende tlf sanal kumandadan menüye hıt kanaat girip tvyi sıfırladım bu seferxe ilk kurulum ekranı cıktı dil seçim ekranında takıldı kumanda işlemiyor ve bu ekrandada ilk başta türkcedeyken secim tusu daha sonrasvenskada ya cıkıyor ve öylece kalıyor kendi kumandasında sorun yok sıfırladığım için tlf daki kumandada calısmıyor tv kasasında bulunan güç tuşu vs işlemiyor tv kilitlendi adeta fişi tak cıkar yaptım 15 dk bekledim acarken ok tusuna basılı tuttum vs ne yaptıysam yemedi ilk kurulumda kaldı yardımvj olabilecek ve güncel son yazılımı atabilecek birisi varsa memnun olurum çok teşekkürler

20210127_213505.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhaba 50ud8800 tv mevcut tv biryere takıldı ne yapsam düzelmedi menüye vasıyorum sürekli yukarı aşağı hareket ediyor kanal listesini kendi açıyor otomatik yukarı doğru sonsuz haraket ediyor bende tlf sanal kumandadan menüye hıt kanaat girip tvyi sıfırladım bu seferxe ilk kurulum ekranı cıktı dil seçim ekranında takıldı kumanda işlemiyor ve bu ekrandada ilk başta türkcedeyken secim tusu daha sonrasvenskada ya cıkıyor ve öylece kalıyor kendi kumandasında sorun yok sıfırladığım için tlf daki kumandada calısmıyor tv kasasında bulunan güç tuşu vs işlemiyor tv kilitlendi adeta fişi tak cıkar yaptım 15 dk bekledim acarken ok tusuna basılı tuttum vs ne yaptıysam yemedi ilk kurulumda kaldı yardımvj olabilecek ve güncel son yazılımı atabilecek birisi varsa memnun olurum çok teşekkürler

20210127_213505.jpg
seri no görünmüyor barkod cizgilerinin altında kalmış

S Çevrimdışı

Suatsuat

Yeni Üye
9 May 2018
14
43

20210127_213505.jpg

Geri
Üst Alt