yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,619
- 73
4725 menüsü ile bir resim koyun.düzeldi çok teşekkür ederim emeginize saglık
4725 menüsü ile bir resim koyun.düzeldi çok teşekkür ederim emeginize saglık
Eklediğiniz seri numaraya ait yazılım verildi.HOCAM VERDİĞİNİZ YAZILIMDA IŞIK HIZLI HIZLI YANIP SÖNÜYOR. DAHA SONRA TV AÇILMIYOR.
Kurtarma yazılımı linkHOCAM VERDİĞİNİZ YAZILIMDA IŞIK HIZLI HIZLI YANIP SÖNÜYOR. DAHA SONRA TV AÇILMIYOR.
Selam Fikoloji ilginizeçok teşekkürler. Yazılım talep bölümünden yazılımı aldım yükledim. Sorun kartta olsa gerek . İyigünler,sağlıklı günler dilerim.Full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
TV logoda kaldıysa full ve kurtarma yazılım ile kurtulmayabilir.kurtulsa bile tekrar aynı hatayı verir. Mainboard üzerindeki 25Q128 spiflash entegresi bozuk. Yeni 25Q128 flasentegreye mb140 dump dosyası yüklenip usb üzerinden full yazılım atılacakMerhaba tv vestel yazısında kalıyor hıc bı ıslem yapmıyor. Mb140 carbonkurtarmayı dededım yukluyo gbı hızlandı fakat yuklememıs 30 dk bekledı ama olmadı yazılım konusundan yardımcı olurmusunuz
burada Titanium yazan 17mb140 kurtarma yazılımıyükleyin.hemen yazılım almaz ise bikaç sefer denemede yazılım yüklenirbende aynı soeun arkadaşar regal tv açılınca kırmızı ışık yanıp sönüyor lütfen çözüm
Yazılım linkbende aynı soeun arkadaşar regal tv açılınca kırmızı ışık yanıp sönüyor lütfen çözüm
vestel 55ua94000 full yazılım alabilirmiyim
S.N : 7680327 - 600077
seri no yok başka tv'ye takılacak.seri no?
Yazılım linkslm 17nb140 anakart degişimi yaptık ama ekran bozuk geldi elinde bunun yazılımı olan ustamız varmı