F Çevrimdışı

fatih00

Yeni Üye
27 Şub 2018
14
Merhabalar. Vestel 40UA9300 televizyonuma birkaç ay önce güncel çekirdek yazılımı kurdum bir de smart tvde puhu tv çıkarmak için yine bu siteden bir yazılım kurdum sonrasında tv de sorunlar olduğu için 2.15.14. güncellemesine döndüm. Sorun yok gibiydi ama şu an baya sorun yaşıyorum. Örneğin tvnin dinamik kontrast ayarı bozuldu. Şöyle oluyor: gün ışığı bir parlak oluyor bir koyu oluyor. Tv izlerken, usb den film izlerken sürekli parlama sönme oluyor. Ayrıca bu işlemleri yapmadan önce netflikste interaktif filmleri izleyebiliyordum. biliyorsunuz sağa git sola git diye filmi siz yönlendiriyorsunuz. Yaptığım işlemlerden sonra cihazınız desteklemiyor diyor. Bu işlemleri yapmadan önce tv harikaydı. Bütün özelliklerinden maksimum düzeyde yararlanabiliyordum. O kadar pişman oldum ki. Niyetim ful yazılım kurup 2.15.14. güncellemesini yapmak. TV me uygun full yazılımı paylaşır mısınız rica etsem?

IMG-20201221-WA0005.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar. Vestel 40UA9300 televizyonuma birkaç ay önce güncel çekirdek yazılımı kurdum bir de smart tvde puhu tv çıkarmak için yine bu siteden bir yazılım kurdum sonrasında tv de sorunlar olduğu için 2.15.14. güncellemesine döndüm. Sorun yok gibiydi ama şu an baya sorun yaşıyorum. Örneğin tvnin dinamik kontrast ayarı bozuldu. Şöyle oluyor: gün ışığı bir parlak oluyor bir koyu oluyor. Tv izlerken, usb den film izlerken sürekli parlama sönme oluyor. Ayrıca bu işlemleri yapmadan önce netflikste interaktif filmleri izleyebiliyordum. biliyorsunuz sağa git sola git diye filmi siz yönlendiriyorsunuz. Yaptığım işlemlerden sonra cihazınız desteklemiyor diyor. Bu işlemleri yapmadan önce tv harikaydı. Bütün özelliklerinden maksimum düzeyde yararlanabiliyordum. O kadar pişman oldum ki. Niyetim ful yazılım kurup 2.15.14. güncellemesini yapmak. TV me uygun full yazılımı paylaşır mısınız rica etsem?

IMG-20201221-WA0005.jpg
Bence guncelleme olarak stabil olanı yüklemeniz daha mantıklı

U Çevrimdışı

umukatt

Yeni Üye
21 Ara 2020
3
28
Öncelikle merhaba. Televizyonum HI LEVEL 49HL550. Televizyondaki kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor, televizyon açılacak gibi oluyor ama açılmıyor. Tavsiyeniz nedir ne yapmam gerekiyor?

Untot Çevrimdışı

Untot

Yeni Üye
17 Ara 2020
3
38
iyi akşamlar. bu yüzden mümkün olduğunca bu konular üzerinde çalıştım. manuel yazılım güncellemeleri (1505 prosedürü) başarılı olmadı.
Onaltılık düzenleyicide ve vestel araç kutusunda MARLIN veya DRM için uygun herhangi bir giriş bulamadım. swprofile.bin içinde

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
tabiki ve çok teşekkür ederim ?

Requested DRM
It was already on my TV, but I compared your file to your file to see that it opened but couldn't find anything. To be honest, I had no idea what Drm was doing.
My files are not original because I made changes beforehand. If you want, you can upload only my SW-profile to your TV or check that the desired area is open on your TV by doing the explanations in the link individually. If you upload my file, your TV might not turn on or the startup logo might change.

F Çevrimdışı

fatih00

Yeni Üye
27 Şub 2018
14
Merhabalar. Vestel 40UA9300 televizyonuma birkaç ay önce güncel çekirdek yazılımı kurdum bir de smart tvde puhu tv çıkarmak için yine bu siteden bir yazılım kurdum sonrasında tv de sorunlar olduğu için 2.15.14. güncellemesine döndüm. Sorun yok gibiydi ama şu an baya sorun yaşıyorum. Örneğin tvnin dinamik kontrast ayarı bozuldu. Şöyle oluyor: gün ışığı bir parlak oluyor bir koyu oluyor. Tv izlerken, usb den film izlerken sürekli parlama sönme oluyor. Ayrıca bu işlemleri yapmadan önce netflikste interaktif filmleri izleyebiliyordum. biliyorsunuz sağa git sola git diye filmi siz yönlendiriyorsunuz. Yaptığım işlemlerden sonra cihazınız desteklemiyor diyor. Bu işlemleri yapmadan önce tv harikaydı. Bütün özelliklerinden maksimum düzeyde yararlanabiliyordum. O kadar pişman oldum ki. Niyetim ful yazılım kurup 2.15.14. güncellemesini yapmak. TV me uygun full yazılımı paylaşır mısınız rica etsem.

Arkadaşlar yardımcı olursanız cok memnun olurum

20201221_230538.jpg

Geri
Üst Alt