K
korkmaz.29
Yeni Üye
- 19 Ara 2020
- 3
- 37
Bu tv için de yazılım varMı. Arkadaşlar
cihazda bir sorun yoksa yazılım tavsiye etmiyoruzBu tv için de yazılım varMı. Arkadaşlar
youtube girerken çok sıkıntı yaşıyorumcihazda bir sorun yoksa yazılım tavsiye etmiyoruz
5yıl önce üretilen teknolojinin artık günümüz teknolojisini desteklemesinde zorlanıyor. normal bir durum yazılımla düzelecek bir durum değil.youtube girerken çok sıkıntı yaşıyorum
Sen iste yeter abi onuda yaparız yeter ki gönüller bir olsun ?Ben sana böyle mi dedim mubarek kaptan, tv kapağındaki barkod fotosunu çek yayınla dedim
Okunmuyor ama ,ben okuyamadım ,o rakamlara göre yazılım alırsınSen iste yeter abi onuda yaparız yeter ki gönüller bir olsun ?
Gayet güzel okunuyor be abi senin gözler güzel ama bakmayı bilmiyorsun demek ki ??Okunmuyor ama ,ben okuyamadım ,o rakamlara göre yazılım alırsın
Hımmm, iyi bakalım ,yarın belli olurGayet güzel okunuyor be abi senin gözler güzel ama bakmayı bilmiyorsun demek ki ??
Her türlü fotoda okuyamazlarsa bir üstte kendim yazdım da ??Hımmm, iyi bakalım ,yarın belli olur
Merhaba; TVmiz
Google translate:Merhaba; TVmiz
Model: Finlux 32FX415H 32"
SN:7739900700152
Anakart değişimi yaptık şuan ekran ters döndü, kumanda kontrol etmiyor. Renkler karışmış durumda.. Full yazılımla sorunun çözebileceğimizi sanırım ama bir türlü yazılımı bulamadım. Ustalardan yazılım konusunda destek bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..