Merhabalar 48UA9350 model vestel tv sahibiyim. Son panel güncellememden sonra iki farklımproblem ortaya çıktı. İlki smar t ekranında artık vestel yerine SEG yazıyor. İkincisi ise wireless display güncellemeden sonra kayboldu. Teşekkürler şimdiden...
versiyon güncel.
Merhaba,
mb120 için güncel yazlım var mı? Bazen uygulamada donma ve reset sorunu yaşıyorum.
Teşeklürler
teşekkür ederim.Full yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim.teşekkür ederim.
Lütfen MENU 4725 ile bir resim gönderin. Teşekkürler.teşekkür ederim.
Tv nin arkasındaki barkod ve servis menü resmini ekleyin.Merhabalar 48UA9350 model vestel tv sahibiyim. Son panel güncellememden sonra iki farklımproblem ortaya çıktı. İlki smar t ekranında artık vestel yerine SEG yazıyor. İkincisi ise wireless display güncellemeden sonra kayboldu. Teşekkürler şimdiden...
Uzaktan kumanda üzerinden Menü 4 7 2 5 Tuşlayıp ekran görüntüsünü buraya ekleyin. Led bar arızası da olabilir.arkadaşlar 7876239 700011 seri nolu mb130 connected 55ud9300 televizyonumda bazen logodan sonra açılmıyor ses geliyor görüntü çok karanlık. bu hatayı çok nadir yapıyor. ama 2-3 defa aç kapa yapınca düzeliyor. Anladığım kadarıyla full yazılım ya da kurtarma yazılımı atarsam bu problemden kurtulacağım. şimdikini hatırlamıyorum ama bir önceki sürümüm 3,43,5,0 v3 yani cihaz. Ne olur arkadaşlar yardım edin. Full yada kurtarma yazılımını verebilirmisiniz. çok teşekkürler
Hocam şuan şehir dışındayım. Hata çok nadir oluyor. Yazılıma ihtiyacım var.Uzaktan kumanda üzerinden Menü 4 7 2 5 Tuşlayıp ekran görüntüsünü buraya ekleyin. Led bar arızası da olabilir.
arkadaşlar 7876239 700011 seri nolu mb130 connected 55ud9300 televizyonumda bazen logodan sonra açılmıyor ses geliyor görüntü çok karanlık. bu hatayı çok nadir yapıyor. ama 2-3 defa aç kapa yapınca düzeliyor. Anladığım kadarıyla full yazılım ya da kurtarma yazılımı atarsam bu problemden kurtulacağım. şimdikini hatırlamıyorum ama bir önceki sürümüm 3,43,5,0 v3 yani cihaz. Ne olur arkadaşlar yardım edin. Full yada kurtarma yazılımını verebilirmisiniz. çok teşekkürler
Hem konu açmışsınız hemde burada yazmışsınız lütfen Bir yerden devam edinizHocam şuan şehir dışındayım. Hata çok nadir oluyor. Yazılıma ihtiyacım var.