Full yazılım lazımsa çözeriz o sorun değil daha güncel bir yazılım olmadığı için çekirdek bölümünü işaret etmiştim
Sağol Ado hocam , teşekkür ederim ilgin için..
Full yazılım lazımsa çözeriz o sorun değil daha güncel bir yazılım olmadığı için çekirdek bölümünü işaret etmiştim
Sağol Ado hocam , teşekkür ederim ilgin için..
Ado hocam rahatsızlık veriyorsam kusura bakmayın var mıdır bi gelişme bizim sorunla ilgili acaba
Slm ado hocam aramiza tekrar hosgeldiniz oncellikle sagliginiza kavustugunuz icin cok memnun oldum
Allah hic kimsegi sagliginda imaninda etmesin insallah
Sizden ricam vestellin bu urun kodllarinin full yazilimini nasil temin edebiliriz
Urunkodu 20273317. 49ud9300
Urunkodu 20273408. 49ud9400
Ayrica panel anakart bilgisi ve hdr olup olmadigini ogrenebilirmiyiz
Her iki model de, VESTEL markasının iddalı ürünleri arasındadır.
Hatta sizlere daha sonra bilgi paylaşacağım bir konuya tabidir bu modeller. O nedenle sadece model numarası üzerinden bigli vermek mümkün değil, doğru da olmaz. Seri no daha doğru bir veri olur benim için
Her iki model de, VESTEL markasının iddalı ürünleri arasındadır.
Hatta sizlere daha sonra bilgi paylaşacağım bir konuya tabidir bu modeller. O nedenle sadece model numarası üzerinden bigli vermek mümkün değil, doğru da olmaz. Seri no daha doğru bir veri olur benim için
Ado Ustam şöyle bir konu açmıştım kısaca 50Mbps internet hızı ama 20Mbps dan yukarı çıkmıyor, kabloluda bağlansam, wifi de bağlansam internet hız sorunu yaşıyorum. Çekirdek yazılım son; V.2.45.10.1 Güncellemeden öncede aynı hızdaydı, Full sürüm yüklesek düzelir mi acaba. Bu Tv lerde Ethernet hızı bellimidir.
Saygılar
1Size yazılım paylaşıyorum lakin bahsi geçen arıza şeklinde yazılım ile sorunun çözülmeme olasılığı olduğunu da hatırlatmak isterim.
[Gizli içerik]
1Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.