tarih saat güncelmi? ağ ayarları (ağ ile uyanma ) kapalı konumMerhaba Vestel 43fd7460 var. Mb211 V3 yüklü . YouTube da video izlerken kendi kendine kapanıyor TV. Ve resimdeki hata aldım bir kez.tesekkurler.
Teşekkürler hocam. Saati güncelleme yaptım.ag ile uyanma kapattım. Cec kapalı. Bakalım inşallah işe yarar.tarih saat güncelmi? ağ ayarları (ağ ile uyanma ) kapalı konum
menü ayarlar hbb tv açıksa kapalı
cec açıksa kapalı denermisin
Selam ayarlardan tarih saat kontrolü yapınız doğru ise modemin saat ve tarih ayarlarınıda kontrol ediniz.Merhaba Vestel 43fd7460 var. Mb211 V3 yüklü . YouTube da video izlerken kendi kendine kapanıyor TV. Ve resimdeki hata aldım bir kez.tesekkurler.
bakalım doğru anladık mı ?saçma bir soru olacak ama yetkili konuya hakim arkadaşlara sorum.
mb211 şase v3 bir uygulamaya sahip tv kullanıyorum. mb211s v3 yükleyebilir miyim? bir sorun olur mu
Merhaba TV nin saat ayarı yaptım ancak fotodaki gibi saat ayar yeri pasif geldiği için GMT +3 yapabildin ancak o yüzden 5 dakika geri.modem saat ve tarih ayarı nasıl yapacağım. Birde 3.26.10.1 yazılımı şuan benim TV dekinden daha yeni bir sürüm mü. Bunu şundan soruyorum. Benim cihaz daha 1 haftalık fabrikandan neden sizde olandan daha geri bir versiyon ile geliyor. Yardım için teşekkürler.Selam ayarlardan tarih saat kontrolü yapınız doğru ise modemin saat ve tarih ayarlarınıda kontrol ediniz.
https://tavsiyeforumu.com/konu/211s-v1-v3-yazilim-guncelleme.2750/ sayfasından 3.26.10.1 güncellemesi yapınız.
ayarlar diğer ayarlardaki hbbtv yi kapatınız.
siz televizyonu bu gün dahi alsanız; sizin ana kart çoktan üretilmiş montajlanmayı bekliyordur bu nedenle versiyonunuz eski kalmış olabilir. Aslında sevinmelisiniz baksana vestel çalışıyor her geçen gün yazılım çıkabiliyor bu nedenle güncelleme de yapabilirsiniz.Merhaba TV nin saat ayarı yaptım ancak fotodaki gibi saat ayar yeri pasif geldiği için GMT +3 yapabildin ancak o yüzden 5 dakika geri.modem saat ve tarih ayarı nasıl yapacağım. Birde 3.26.10.1 yazılımı şuan benim TV dekinden daha yeni bir sürüm mü. Bunu şundan soruyorum. Benim cihaz daha 1 haftalık fabrikandan neden sizde olandan daha geri bir versiyon ile geliyor. Yardım için teşekkürler.
siz televizyonu bu gün dahi alsanız; sizin ana kart çoktan üretilmiş montajlanmayı bekliyordur bu nedenle versiyonunuz eski kalmış olabilir. Aslında sevinmelisiniz baksana vestel çalışıyor her geçen gün yazılım çıkabiliyor bu nedenle güncelleme de yapabilirsiniz.
gelelim tarih saat olayına otomatik yapınca ne yapıyor ? doğru olmuyor mu ?
Şimdi anladım kapsamlı anlatım için teşekkürler.ben o halde o vermiş olduğunuz linkten hangi yazılımı yüklemem lazım ve bu yazılım TV nin hafızasını azaltır mı yada aksine hız vb özelikleri iyileştirme yaparmi. En önemlisi mevcut YouTube kapanma sorununu çözer mi. Birde servis gelip baktı en son güncel yazılım dedi neden bu bahsettiniz yazılımı yüklemiyor yada yüklemek mi istemiyorlar. Saat konusunda ise otomatik yapınca 3 saat geri oluyor saat.
Garanti bozar mı bu işlemA Aad4408
https://tavsiyeforumu.com/konu/211s-v1-v3-yazilim-guncelleme.2750/ sayfasından 3.26.10.1 güncellemesi yapınız.
Yani sorum şu aslında benim YouTube da TV kapanma sorunu geçmez ve servis gelip 4725 yapıp sürümü görürse bunun olmamasi lazım neden yuklediniz der mi .A Aad4408, orjinal bozmaz