F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arka panelde HDMİ girişinin yanındaki tuş ile daha önce bir işlem de yapmadım HDMİ giriş çıkışları ile etkileşmediyse tabi,bu durumda yazılım yüklemenin de bir faydası olmayacaktır teknik servisi çağırmak gerekli sanırım.
ne mantıklısı budur zaten garantisi devam ediyor. eğer illa denemek istersen güncelleme yazılımın;
v5 picaso yazılımı seninki gün olanı indirirsin

A Çevrimdışı

asetilk0lin

Yeni Üye
30 Nis 2020
3
34
ne mantıklısı budur zaten garantisi devam ediyor. eğer illa denemek istersen güncelleme yazılımın;
v5 picaso yazılımı seninki gün olanı indirirsin
Fotoğrafları 30 nisanda çektim o gün verdi böyle bir sorun kapattım TV'yi 1 gün sonra TV düzelmişti anlık bir sorunmuş demek ki dedim ve V.5.28.7.4'ü yükledim üstüne pixellence ile winks animasyon modlamasını da yaptım ancak bugün tekrar etti :)

O Çevrimdışı

ozlemre

Yeni Üye
2 May 2020
6
44
geçmiş olsun özlemre arkadaşım.yanlış yazılımdan dolayı standby led yanmıyorsa spi flash ve nand flash sökülüp programlanması gerekiyor.full yazılım ile tv yazılım almaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burada 678.konu sayfasında
MB90 10084105 27009331 v366n full
yazılım var isterseniz deneyin yinede tv yazılım almıyacaktır.

evet yazılımı indirdim fakat dediğiniz gibi yükleyemedim, şu durumda bana ne önerirsiniz? tv nin garantisi bitti, servise mi başvurayım yoksa yoksa farklı bir yere mi yaptırayım? bir de tahmini masrafı ne kadar olur acaba? teşekkür ederim..

Z Çevrimdışı

Zx12r

Yeni Üye
3 May 2020
1
47
Hocam merhaba bir arkadaşımın 65 ua8900 vestel tv si var uygulamalarda netflix yok yetkili servis olmadığını söyledi fakat yükleyebiliyormuş yardim edermisiniz

B Çevrimdışı

byhetgora 

Yeni Üye
29 Nis 2020
33
31
siz mb130 v3 versiyonuna V4 mü yüklediniz :)
Evet galiba öyle bir hata yaptım üstat güzel görüntüsü var diye yükledim ama sadece bir kaç uygulamada sorun yaşıyorum netflix internete baglı değil olarak görüyor internet olduğu halde çalışma açma kapama kanal gecisler vs stabil çalışıyor

Son düzenleme:
jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
evet yazılımı indirdim fakat dediğiniz gibi yükleyemedim, şu durumda bana ne önerirsiniz? tv nin garantisi bitti, servise mi başvurayım yoksa yoksa farklı bir yere mi yaptırayım? bir de tahmini masrafı ne kadar olur acaba? teşekkür ederim..
arkadaşım size yakın serviste nand flash programlayıcısı varsa yüklerler.tahmini 100 ila 150 tl alabilirler.hangi şehirdesiniz isterseniz gönderin flash entegreleri yazayım

O Çevrimdışı

ozlemre

Yeni Üye
2 May 2020
6
44
arkadaşım size yakın serviste nand flash programlayıcısı varsa yüklerler.tahmini 100 ila 150 tl alabilirler.hangi şehirdesiniz isterseniz gönderin flash entegreleri yazayım
İstanbul Beykoz'dayım, ama tam anlayamadım, flashı size göndericem siz bir yazılım yükleyip geri göndereceksiniz bende aynı yöntemle gönderdiğiniz yazılımı yüklersen sorun düzelecek mi? Doğru mu anladım? TV de stand by ışığı yok bu şekilde halledebilir miyiz? Size bir borcumuz olacak mı? Dm den görülebilir miyiz?

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
İstanbul Beykoz'dayım, ama tam anlayamadım, flashı size göndericem siz bir yazılım yükleyip geri göndereceksiniz bende aynı yöntemle gönderdiğiniz yazılımı yüklersen sorun düzelecek mi? Doğru mu anladım? TV de stand by ışığı yok bu şekilde halledebilir miyiz? Size bir borcumuz olacak mı? Dm den görülebilir miyiz?
emre arkadaşım mainboardı göndereceksiniz.göndermek isterseniz pm gönderi adresini yazarım veya pm den telefon numaranızı yazın ben sizi ararım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet galiba öyle bir hata yaptım üstat güzel görüntüsü var diye yükledim ama sadece bir kaç uygulamada sorun yaşıyorum netflix internete baglı değil olarak görüyor internet olduğu halde çalışma açma kapama kanal gecisler vs stabil çalışıyor
çökmediği için dua etmelisiniz :) iyiki v5 yüklemediniz. Direk çöp olurdu
v3 geri dönünüz netflix sorunu düzelmiyor. internet olmayınca menüdeki uygulama simgeleri geliyor. İnternet gelince bu logolar kayboluyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam merhaba bir arkadaşımın 65 ua8900 vestel tv si var uygulamalarda netflix yok yetkili servis olmadığını söyledi fakat yükleyebiliyormuş yardim edermisiniz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Fotoğrafları 30 nisanda çektim o gün verdi böyle bir sorun kapattım TV'yi 1 gün sonra TV düzelmişti anlık bir sorunmuş demek ki dedim ve V.5.28.7.4'ü yükledim üstüne pixellence ile winks animasyon modlamasını da yaptım ancak bugün tekrar etti :)
eğer servis yazılımla oynanmış bir durum fark eder veya bu şekilde ücretli işlem talebinde bulunabilir

B Çevrimdışı

byhetgora 

Yeni Üye
29 Nis 2020
33
31
çökmediği için dua etmelisiniz :) iyiki v5 yüklemediniz. Direk çöp olurdu
v3 geri dönünüz netflix sorunu düzelmiyor. internet olmayınca menüdeki uygulama simgeleri geliyor. İnternet gelince bu logolar kayboluyor
Üstat nasıl yukleyecegim tam yazılım mı lazım nerden bulacagım bu yazılımı

20200502_161000.jpg

Geri
Üst Alt