TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
selam arkadaşlar full yazılım gerekli çok acil.
selam arkadaşlar full yazılım gerekli çok acil.
linkteki yazılımı yükleyin sonra modlama bölümünden destek alarak netfilix aktif olurMerhabalar iyi akşamlar diliyorum herkese,
Hi-level marka televizyonumdan Netflix uygulamasını yüklemek istiyorum. Acaba ne yapmam gerekiyor? Televizyon bilgileri ektedir. Hızlı geri dönüt alabilirsem sevinirim.
Ayrıca en yüksek versiyon yüklenirse içinde Netflix olur mu?
Cevabınızı link ve anlatım ile bekliyorum. Yeniden teşekkür ederim.
Aşağıdaki linkte anlattım ,ayrıca dosya içindeki OKU.txt içinde de anlattım <--- Bu hareketli fotoyu yanlış seçmişim ,( yapmışım ) değiştirdimHocam pcye tool kit indirdim ancak belirteyim usbye inen sadece power up logs.txt ve yüklü olan DownloadProfile.mb98sı. ikisinede toolkitde deneyince this is not a vestel profile hatası alıyorum. Yani hocam gerçek profil dosyasını nasıl alıcaz usb'e? orda yanlışım var anladığım kadarı ile
Rica ederim ,güle güle kullanteraspy, W@TEKNOWEST, hocam ikinizede teşekkürler televizyon MB98 olmasına rağmen MB97yi olarak almış bütün dosyalar ile taratınca aldı. Çok teşekkür ediyorum ikinizede. Son olarak, Netflix swprofilin hangi kategorisinde? Şimdiden teşekkürler.
Herşeyi doğru yaptıysan smart içinde değil de menüye bastığında smart yazısının biraz üzerinde oluyor netflix bağlantısı,yani menüye bas,alttaki smart yazısının biraz üzerine basteraspy, hocam yeniden rahatsız ediyorum buldum smartmenuıtems içerisinde netflix trueda olmasına rağmen profile klasöründe yükleyip televizyonu açıp kapattım ancak smart tv ekranında netflix hala yok. Yardımcı olursanız mutlu olurum hocam. Sizi uğraştırdım biraz kusura bakmayın.
Hocam her şeyi doğru yaptım ancak 1 adet netflix buldum, şu an diğerini arıyorum, acaba hatırlarsanız yerini çok makbula geçer, artık gözlerim kaymaya başladı bilmediğim şeyi deneye yanıla öğrenirkenHerşeyi doğru yaptıysan smart içinde değil de menüye bastığında smart yazısının biraz üzerinde oluyor netflix bağlantısı,yani menüye bas,alttaki smart yazısının biraz üzerine bas
Bir de başka yerde olacaktı ,yani 2 adet Netflix olmalı ,ikisi de true olacak
Bakmam laxım bekle biraz ,hem gözlerin dinlensinHocam her şeyi doğru yaptım ancak 1 adet netflix buldum, şu an diğerini arıyorum, acaba hatırlarsanız yerini çok makbula geçer, artık gözlerim kaymaya başladı bilmediğim şeyi deneye yanıla öğrenirken
BirisiBakmam laxım bekle biraz ,hem gözlerin dinlensin