Acele etme,sevgili dostlarım mesajı gördüklerinde yarım edeceklerdir
merhabalar mb100 için full yazılıma ihtiyacım var yazılım yüklerken tv açılmaz oldu ?
inşaAllah sayın hocam ?
Hımm,revizyonlu ürünmüş ,umarım sevgili dostlarım yardımcı olurlar ,revizyonlu olması sıkıntı çıkartbilir belki .Vestel 42PF7175
SN 9522530 400003
Televizyon icin yazilim talep ediyorum.
Hımm,revizyonlu ürünmüş ,umarım sevgili dostlarım yardımcı olurlar ,revizyonlu olması sıkıntı çıkartbilir belki .
F fikoloji TEKNOWEST
Önce bir destek gelecekmi görelim.Sifir yada 2. El kartlar ne kadardir. Eger alabilirsem abim degisimini yapacak.
Önce bir destek gelecekmi görelim.
2.el kart fiyatlarını bilmiyorum hiç,ona da bir yol bulunur mutlaka
Bildiğim kadarıyla kurtarma yazılımı MB82 kartlarda oluyor ,birde MB140 (aslında ikiside aynı kart gibi) bence başka-farklı yazılım deneme,en azından geri gelebilecek bir kartı tamamen "boş" duruma getirme ,değilmi ,bence acele etme ,sabret ,sıkma canını ,kesin düzelir gibi geliyor banateraspy hocam kurtarma yazılı diğer full yazılımdan ayrımı oluyor başka yazılım denesem bulamazmıyım araştırdım ama soonuç hüsran yine tv kapalı :(
temennim yine şuanda burada olmaları yoksa uyku tutmaz abicanYok yok sabahlama hiç, git yat, bu saatte ne fiko nede tekno gelir ,yarın iş var biliyorsun (gerçi bir keresinde hem tekno hemde fiko ,beni şaşırtmışlardı geç saatte foruma girince