K
kahraman666
Yeni Üye
- 29 Ara 2019
- 38
- 49
Anakart ve üzerindeki panel no bu
evet ortak yazılım olduığu için yapabilir. kendi yazılım linki ölmüş uyabilecek verdim.Yazılımı yükledim televizyon açıldı ama giriş listesinde benim televizyonda olmayan DVD, hdmi2 gibi girişler gelmiş televizyonu her DVD de açılıyor birde kanal arama menüsünde Digitürk D-Smart kurulumları vardı bunlar kaybolmuş.
Anakart ve üzerindeki panel no bu
ok tuu nedir ?K kahraman666
Kurtarma yazılımı her zaman işe yaramıyor her ikisini de deneyin full yazılımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'' OK '' Tuşu ile yüklenecek sonucu yazın.
ok tuu nedir ?
hemen deniyorum sonucu yazıcam çok teşekkürlerK kahraman666
Full yazılımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'' OK '' Tuşu ile yüklenecek sonucu yazın.
şuan yükleme yaptım ve herşey normal ekran düzelti başka bir yazılım güncellemesi yapayımmı ve çok teşekkürlerUzaktan kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklemeyi başlatacaksınız.
Forumda gerekli açıklamalar var.
Eve gidince deneyeyimevet ortak yazılım olduığu için yapabilir. kendi yazılım linki ölmüş uyabilecek verdim.
istersen : https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/#post-7751
buradaki kurtarma yazılımını dene, ardından güncellemesini at
Deneme ?hemen deniyorum sonucu yazıcam çok teşekkürler
şuan yükleme yaptım ve herşey normal ekran düzelti başka bir yazılım güncellemesi yapayımmı ve çok teşekkürler
tmm böyle kanal listesini atıyorumDeneme ?
hemen deniyorum sonucu yazıcam çok teşekkürler
şuan yükleme yaptım ve herşey normal ekran düzelti başka bir yazılım güncellemesi yapayımmı ve çok teşekkürler
tmm Ellemiyorum Herşey için tşkler ustalarıma selamCııssss kurcalama
İşler nedeniyle her zaman online değilim.
Denedim yine aynı artık yanacak birşey yok TV çalışıyor o da yeterli ilginiz için teşekkürlerEve gidince deneyeyim