Evet teşekküeler. Editliyorum hemen..sorun düzelmişti sanırım ?
Evet teşekküeler. Editliyorum hemen..sorun düzelmişti sanırım ?
merhaba,Tkgs seçeneklerinden "ekleme-düzenleme" yapılamıyormu ki
tsk
[Gizli İçerik]
tsk
Full yazılım ile ürüne format atmış olursunuz, bu noktadan sonrası tavsiyem, uygun çekirdek yazılım ile upgrade edilmesidir. Downgrade benim tavsiye ettiğim bir uygulama değildir. ?
Şaşırdım,acaba marka yurt dışı için üretilmiş olduğundanmıdır,yani kısıtlama söz konusu mu oldu acaba , tek aklıma gelen bu oldu şimdi.merhaba,
sadece o satıra gelemiyorsunuz. İzin vermiyor. Frekansı kaydediyorsunuz fakat Pid giremediğiniz için tkgs çalışmıyor.
Merhaba,Şaşırdım,acaba marka yurt dışı için üretilmiş olduğundanmıdır,yani kısıtlama söz konusu mu oldu acaba , tek aklıma gelen bu oldu şimdi.
Bunun için seri numarası paylaşmanız gerekir en azından kontrol ederizMerhaba,
TV modeli TELEFUNKEN 49TU6060 4K MB120 Ana kart var üzerinde 4 hdmi, 3 usb, lan,wlan, sat ve karasal girişler gibi girişler var. televizyonu ilk aldığımda Smart menüde tivibu filan vardı ve TKGS çalışıyordu. Fakat HDMI ya taktığım bir cihaz üzerinden ana kart zarar gördü ve servis tarafından değiştirildi. ondan sonra farklı smart menülü yazılımla geldi ve sıkıntı yoktu. Kök yazılımı yükledikten sonra (7.9.9.0V) televizyon kitlendi. Arkadaşlar forumda 2.20.00 V yazılımını verdiler ve halen o yazılımı kullanıyorum ve bu problem oluştu. Ayrıca kısıtlama olsa TKGS menü olmaz diye düşünüyorum. Benim ana karta uygun telefunken olarak başka yazılım yokmudur. iyi çalışmalar dilerim.
yazılım yüklemek riskli işlemdir yükleme sırasında problem olması halinde yüksek servis maliyetine sebebiyet verir yazılım yükleme amacınız nedir ?Hepinize hayirli aksamlar arkadaslar. Foruma yeni uye oldum. Mumkunse resimdeki cihazima uygun olan son yazilimi paylasabilir misiniz? Tv vestel 4k smart 50ub8300
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hepinize hayirli aksamlar arkadaslar. Foruma yeni uye oldum. Mumkunse resimdeki cihazima uygun olan son yazilimi paylasabilir misiniz? Tv vestel 4k smart 50ub8300
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Wifi baglantisi artik saglayamiyorum. Kanal gecislerinde atlama oluyor. Bazende ayarli olmamasina ragmen tv kendi kendine kapaniyor.yazılım yüklemek riskli işlemdir yükleme sırasında problem olması halinde yüksek servis maliyetine sebebiyet verir yazılım yükleme amacınız nedir ?
Tesekkur ederim.carbon olan yüklenebilirMB120 Yeni yazılım
17mb120 ana kart yazılım. Yazılım yüklemek her zaman risk içeren bir durumdur. Yazılımlar orjinal olup, bütün sorumluluk yükleyiciye aittir. marka seçeneğiniz mevcutsa örnek toshiba, sizin tv de toshiba ise o yazılımı yükleyiniz. Carbon olan vestel markası içindir. titanyum olan ise seg...tavsiyeforumu.com
as. sende selam söyle17 mb 95m yazılım ihtiyacı
10094969 23228527 390 40''
stby lambası yanıp sönüyor çalışmıyor...
(Münür Abimin bilgisi var)