L Çevrimdışı

lsayın

Yeni Üye
21 Kas 2019
9
43
usb resetledim fat32 yaptım içinde hiçbir dosya kalmadı sonra bana gönderdiğin full yazılımı yükledim tabi fişi cektim ok tuşuna basılı tuttum fişi taktım ışık hızlı yanıp sönünce bıraktım ve yükleme yaptı sorun çözüldü mb120 son versiyonu varmı usta byüklediğim v2.19. versiyonu tarih 2016 yenisi varsa gönderirsen sevinirim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam basılı tutmak ışık hızlı yanıp sönünce bırak ozaman yükleme yapacak

TuxWasHere Çevrimdışı

TuxWasHere

Yeni Üye
21 Kas 2019
13
41
usb resetledim fat32 yaptım içinde hiçbir dosya kalmadı sonra bana gönderdiğin full yazılımı yükledim tabi fişi cektim ok tuşuna basılı tuttum fişi taktım ışık hızlı yanıp sönünce bıraktım ve yükleme yaptı sorun çözüldü mb120 son versiyonu varmı usta byüklediğim v2.19. versiyonu tarih 2016 yenisi varsa gönderirsen sevinirim hocam

evet hocam basılı tutmak ışık hızlı yanıp sönünce bırak ozaman yükleme yapacak
Peki usb için boyut önemli mi benim usb FAT32 ama 16GB

L Çevrimdışı

lsayın

Yeni Üye
21 Kas 2019
9
43
yok hocam hiç önemli değil

sorun ney hocam söylermisiniz ardımcı olayım

TuxWasHere Çevrimdışı

TuxWasHere

Yeni Üye
21 Kas 2019
13
41
tv nin fişini takınca ne ses ne görüntü hiçbişey yok. yazılımdan olabileceğini düşündüm. yazılımı FAT 32 16GB flash belleğime rardan çıkartıp kök dizine attım. tv nin usb sine taktım. kumandadan OK tuşuna basılı tutarak fişi taktım 10 saniye kadar o şekilde bekledim ama stand by ışığında hiçbir hareket olmadı. 16GB olması mı sorun oldu yoksa uzun süre mi OK tuşuna basılı beklemeliyim veya baska bir sorun mu var anlamadım. :hmm

L Çevrimdışı

lsayın

Yeni Üye
21 Kas 2019
9
43
hocam flaşa attıgın yazılım full olacak bana gönderdini dene flaş televizyonun 1 usb tak bu önemli flaşla alakası yok

TuxWasHere Çevrimdışı

TuxWasHere

Yeni Üye
21 Kas 2019
13
41
hocam flaşa attıgın yazılım full olacak bana gönderdini dene flaş televizyonun 1 usb tak bu önemli flaşla alakası yok
seri numarasını verdim seri noya göre yazılım verildi. onu attım full mu bilmiyorum.
Dosyanın adı : upgrade_loader_nv_recovery.pkg
rar dosyasının adı :mb81 kurtarma upgrade_loader_nv_recovery.rar
tv de sadece 1 taneusb portu var. :hmm

L Çevrimdışı

lsayın

Yeni Üye
21 Kas 2019
9
43
usta yazılımın ful olması lazım benden daha iyi bilgisi olan ustalar var işallah sana yardımcı olurlar mesajını görürler en yakın zamada herşey için tşk ederim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
seri numarasını verdim seri noya göre yazılım verildi. onu attım full mu bilmiyorum.
Dosyanın adı : upgrade_loader_nv_recovery.pkg
rar dosyasının adı :mb81 kurtarma upgrade_loader_nv_recovery.rar
tv de sadece 1 taneusb portu var. :hmm
TuxWasHere TuxWasHere, nand flash arızası olabilir elimizden gelen bu
Daha ufak boyutlu usb ile de denemelisin,bendeki 9090 modelde 1gb bellekle yükleyebiliyorum ama aynı bellekle köydeki MB97 kartlı tvye yükleyemiyorum,hatta farklı farklı belleklerle de denemelisin bence,o zaman baktın olmadı sevgili teknowestin yazdığı gibi bellek değişimi olabilir bir ihtimalle :ok

H Çevrimdışı

halily71

Yeni Üye
27 Mar 2018
9
43
ilginize teşekkür ederim. sorunlu bir yazilim ile uğraşmak sorumluluk almak gerçekten zor hâklisiniz. ben de
mb96 nin mb97 veya 98 le değiştirilme durumu var mi onu araştırayim.

Selam yukarıdaki ilk mavi metin sizi ilgilendiriyor
ne yazıkki güncelleme paylaşamıyoruz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
ilginize teşekkür ederim. sorunlu bir yazilim ile uğraşmak sorumluluk almak gerçekten zor hâklisiniz. ben de
mb96 nin mb97 veya 98 le değiştirilme durumu var mi onu araştırayim.
ona o kadar masraf yapıp uymama ihtimalini düşünerek, android box cihaz almanız daha mantıklı çünkü yarın bir gün 97 değil mb100e kadar destek çekecekler.

Geri
Üst Alt