Smart kullamınında sorunlar yaşıyorum. Tv donuyor ve tekrar açılıyor. bunun için sordumTv de sorun yoksa güncelleme ravsiye etmiyor ustalarımız.
I've got new software I need panel software file that has squares in the image.For luxors:
If there are no problems with the TV, I advise you not to update.
Smart kullanımında sorun var. ott player üzerinden izliyorum. Kanallar arasında gezerken tv kapanıp açılıyor. Bunun için istedim güncelleme dosyasınıTv de sorun yoksa güncelleme ravsiye etmiyor ustalarımız.
Mb9x serisi zayıf olduğu için güncelleme yapsanızda smart düzelemyecek. Uydu kanalları arasında gezerken mi kapanıyor tv yoksa ottplayer de mi?Smart kullanımında sorun var. ott player üzerinden izliyorum. Kanallar arasında gezerken tv kapanıp açılıyor. Bunun için istedim güncelleme dosyasını
Can you help with the full Telefumken software
Ott player üzerinde kanal değiştirirken kapanıyor.Mb9x serisi zayıf olduğu için güncelleme yapsanızda smart düzelemyecek. Uydu kanalları arasında gezerken mi kapanıyor tv yoksa ottplayer de mi?
dediğim gibi mb9x lerin smartları zayıf. Android box almanız lazım. Kapanma sorununa teraspy belki yardımcı olabilirOtt player üzerinde kanal değiştirirken kapanıyor.
Çok teşekkür ederimselam,
full :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yükleme anlatım: Tıklayınız
Selam,Panel dosyası tşk..
Smart kullanımında sorun var. ott player üzerinden izliyorum. Kanallar arasında gezerken tv kapanıp açılıyor. Bunun için istedim güncelleme dosyasını