yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Hayırlısı artık; Tamiri olmuyorsa, Regal 49R7540U almayı düşünüyorum.
Google translate:
Sahip olduğum tek şey bu. prosedür:
1. ÇIKIŞTA 6 DOSYAYI GÖR
2. TV ÜZERİNE STICK GÖRMEK
3. TV'yi Sokete Yerleştirin
4. GÜÇ VEYA P + UZAKTAN KUMANDANIN ANAHTAR TUŞU
5. GÜNCELLEŞTİRME BİLEŞİMİ BEKLİYOR

S Çevrimdışı

subduer

Yeni Üye
14 Kas 2018
17
39
selam, daha önce yazdıklarınız okudum, bunun için bu kadar sitem etme ve uslup bozukluluğuna gerek yoktu, biz forum camiası olarak her konuda ücretsiz yardımcı olmaya çalışıyoruz, her hangi kazancımız olmadan sakin ve güler yüz çerçevesinde herkese gönüllülük esası ile kucak açıyoruz. gönül isterdiki bayramda da yardımcı olalım ama bizimde bi tatilimiz o dur :) , size bu hizmeti belki ücretli olarak sunacak servis bile tatildeyken bizde bi kaçamak yapalım dedik :)
umarım bundan sonra daha güzel günlerde güzel konuşmalarla karşılaşırız.
yazılım sonrası tekrar bilgi bekliyoruz senden.
full yazılım:

full yükleme anlatım: Tıklayınız
mrb, öncelikle haksızlık ettiğim konusunda haklısınız ve özür diliyorum. Siz ücret talep etmeden yardım ediyorsunuz insanlara. Kibar cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Yazılımı yükledim, televizyonum mb100 olmasına rağmen mb211 profili yüklediğim için endişeliydim ancak full yazılım yükleyince sıfırlandı ve açılmayan vewd app store ile ssiptv çalışır hale geldi. Sorunum tamamen halloldu sayenizde, çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
mrb, öncelikle haksızlık ettiğim konusunda haklısınız ve özür diliyorum. Siz ücret talep etmeden yardım ediyorsunuz insanlara. Kibar cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Yazılımı yükledim, televizyonum mb100 olmasına rağmen mb211 profili yüklediğim için endişeliydim ancak full yazılım yükleyince sıfırlandı ve açılmayan vewd app store ile ssiptv çalışır hale geldi. Sorunum tamamen halloldu sayenizde, çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Biz teşekkür ederiz. Ne güzel erdemlik ki farkında olarak özür dilemesini biliyorsunuz, kimisi hiç yapmıyor bile :ok
Umarım daha güzel günlerde güzel sohbetlerle devam ederiz, televizyonunuzu profil dosyalarını yedekleyip kenara koyun sorunun çözüldüğüne sevindim başka yardımcı olabileceğimiz konu varmıdır ? :mutlu

S Çevrimdışı

subduer

Yeni Üye
14 Kas 2018
17
39
Biz teşekkür ederiz. Ne güzel erdemlik ki farkında olarak özür dilemesini biliyorsunuz, kimisi hiç yapmıyor bile :ok
Umarım daha güzel günlerde güzel sohbetlerle devam ederiz, televizyonunuzu profil dosyalarını yedekleyip kenara koyun sorunun çözüldüğüne sevindim başka yardımcı olabileceğimiz konu varmıdır ? :mutlu
Başka problemim yok çok teşekkür ederim :))

T Çevrimdışı

tamerak

Yeni Üye
3 Ara 2017
22
Selam Hocam vestel 40ua9300 tv var seri no 7541204 600014 full yazılım rica etsem. Şimdiden teşekkürler

T Çevrimdışı

Tatar

Yeni Üye
16 Ağu 2019
1
41
Merhaba,
Tvsion marka televizyonum da internetten ( tarayıcı, Chrome) film izlemek için siteye giriş yapıyorum. Ancak film ekrana geldiğinde ekrandaki play tuşuna hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Ayrıca son zamanlarda unable to complete secure transaction uyarısı vermektedir.
TV nin servis menü fotoğrafını paylaştım.
Yardımlarınızı rica ederim.

1565987918066.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,
Tvsion marka televizyonum da internetten ( tarayıcı, Chrome) film izlemek için siteye giriş yapıyorum. Ancak film ekrana geldiğinde ekrandaki play tuşuna hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Ayrıca son zamanlarda unable to complete secure transaction uyarısı vermektedir.

1565987918066.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba,
Kartın MB96,(bendekide MB96) ,yazılım artık geride kalmaya başlıyor maalesef, pek yapılacak bir işlem yok ama yinede sevgili dostlarım F fikoloji ve TEKNOwest teknovest ellerinde uygun yazılım varsa mutlaka verirler,gerçi bu kartların yazılımları yok olduğunu biliyorum ,bence en iyisi iyi bir box almak :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba,

1565987918066.jpg

Merhaba,

1565987918066.jpg

B Çevrimdışı
6 Şub 2019
55
49
Adem bey slm.

İlgili cihazıma yeni yazılım attım.Lakin youtube ve market gibi programlar gelmiyor.Yeni yazılım varmıdır bilgi verirmisiniz.Cihaz nexon 39 inç.

15659884580861894502762659473397.jpg

15659885469264057731445538186082.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem bey slm.

İlgili cihazıma yeni yazılım attım.Lakin youtube ve market gibi programlar gelmiyor.Yeni yazılım varmıdır bilgi verirmisiniz.Cihaz nexon 39 inç.

15659884580861894502762659473397.jpg

15659885469264057731445538186082.jpg
Selam gelişen teknoloji ile mb95 artık işlemci ve ram olarak yetersiz kalıyor bu nedenle destek de ne yazikki yok tavsiyemiz Android box cihazı almanız. Forumda bolca konusu var araştırabilirsiniz

S Çevrimdışı

sukur

Yeni Üye
12 Ocak 2019
24
41
[QUOTE = "teknovest, post: 103576, member: 3256"]
[USER = 5119] S sukur [/ USER], продукт, экспортируемый с устройства, не отображается в системе mb98, если вы хотите установить самую последнюю версию программного обеспечения, ссылка 45,23.64
[URL unfurl = "true"]
[/ QUOTE]

Peki ya tüm talimat işe yaramazsa?

[QUOTE = "teknovest, post: 103576, member: 3256"]
[USER = 5119] S sukur [/ USER], продукт, экспортируемый с устройства, не отображается в системе mb98, если вы хотите установить самую последнюю версию программного обеспечения, ссылка 45,23.64
[URL unfurl = "true"]
[/ QUOTE]

Peki ya tüm talimat işe yaramazsa?

Geri
Üst Alt