Hayırlısı artık; Tamiri olmuyorsa, Regal 49R7540U almayı düşünüyorum.anladım çünkü biz mb96 altına pek yazılım paylaşmıyoruz ondan sordum
inş sorunun düzelir
Hayırlısı artık; Tamiri olmuyorsa, Regal 49R7540U almayı düşünüyorum.anladım çünkü biz mb96 altına pek yazılım paylaşmıyoruz ondan sordum
inş sorunun düzelir
Güzel ürün bı kere baktır olmassa alınabilir forumda incelemeler görseller ve yorumları var.Hayırlısı artık; Tamiri olmuyorsa, Regal 49R7540U almayı düşünüyorum.
Google translate:Hayırlısı artık; Tamiri olmuyorsa, Regal 49R7540U almayı düşünüyorum.
mrb, öncelikle haksızlık ettiğim konusunda haklısınız ve özür diliyorum. Siz ücret talep etmeden yardım ediyorsunuz insanlara. Kibar cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim.selam, daha önce yazdıklarınız okudum, bunun için bu kadar sitem etme ve uslup bozukluluğuna gerek yoktu, biz forum camiası olarak her konuda ücretsiz yardımcı olmaya çalışıyoruz, her hangi kazancımız olmadan sakin ve güler yüz çerçevesinde herkese gönüllülük esası ile kucak açıyoruz. gönül isterdiki bayramda da yardımcı olalım ama bizimde bi tatilimiz o dur , size bu hizmeti belki ücretli olarak sunacak servis bile tatildeyken bizde bi kaçamak yapalım dedik
umarım bundan sonra daha güzel günlerde güzel konuşmalarla karşılaşırız.
yazılım sonrası tekrar bilgi bekliyoruz senden.
full yazılım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yükleme anlatım: Tıklayınız
Teşekkür ederim, bu dosyayı deneyeyimGoogle translate:
Sahip olduğum tek şey bu. prosedür:
1. ÇIKIŞTA 6 DOSYAYI GÖR
2. TV ÜZERİNE STICK GÖRMEK
3. TV'yi Sokete Yerleştirin
4. GÜÇ VEYA P + UZAKTAN KUMANDANIN ANAHTAR TUŞU
5. GÜNCELLEŞTİRME BİLEŞİMİ BEKLİYOR
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Biz teşekkür ederiz. Ne güzel erdemlik ki farkında olarak özür dilemesini biliyorsunuz, kimisi hiç yapmıyor bilemrb, öncelikle haksızlık ettiğim konusunda haklısınız ve özür diliyorum. Siz ücret talep etmeden yardım ediyorsunuz insanlara. Kibar cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim.
Yazılımı yükledim, televizyonum mb100 olmasına rağmen mb211 profili yüklediğim için endişeliydim ancak full yazılım yükleyince sıfırlandı ve açılmayan vewd app store ile ssiptv çalışır hale geldi. Sorunum tamamen halloldu sayenizde, çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Başka problemim yok çok teşekkür ederim )Biz teşekkür ederiz. Ne güzel erdemlik ki farkında olarak özür dilemesini biliyorsunuz, kimisi hiç yapmıyor bile
Umarım daha güzel günlerde güzel sohbetlerle devam ederiz, televizyonunuzu profil dosyalarını yedekleyip kenara koyun sorunun çözüldüğüne sevindim başka yardımcı olabileceğimiz konu varmıdır ?
Kartın MB96,(bendekide MB96) ,yazılım artık geride kalmaya başlıyor maalesef, pek yapılacak bir işlem yok ama yinede sevgili dostlarım F fikoloji ve teknovest ellerinde uygun yazılım varsa mutlaka verirler,gerçi bu kartların yazılımları yok olduğunu biliyorum ,bence en iyisi iyi bir box almakMerhaba,
Tvsion marka televizyonum da internetten ( tarayıcı, Chrome) film izlemek için siteye giriş yapıyorum. Ancak film ekrana geldiğinde ekrandaki play tuşuna hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Ayrıca son zamanlarda unable to complete secure transaction uyarısı vermektedir.
TV nin servis menü fotoğrafını paylaştım.
Yardımlarınızı rica ederim.
Merhaba,
Tvsion marka televizyonum da internetten ( tarayıcı, Chrome) film izlemek için siteye giriş yapıyorum. Ancak film ekrana geldiğinde ekrandaki play tuşuna hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Ayrıca son zamanlarda unable to complete secure transaction uyarısı vermektedir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba,
Selam gelişen teknoloji ile mb95 artık işlemci ve ram olarak yetersiz kalıyor bu nedenle destek de ne yazikki yok tavsiyemiz Android box cihazı almanız. Forumda bolca konusu var araştırabilirsinizAdem bey slm.
İlgili cihazıma yeni yazılım attım.Lakin youtube ve market gibi programlar gelmiyor.Yeni yazılım varmıdır bilgi verirmisiniz.Cihaz nexon 39 inç.