coninaberxd
Yeni Üye
- 22 Haz 2019
- 18
- 24
hocam şimdi bi sorum olacak benim tvnin ışıkları hiç yanmıyor bu yazılımı atabilir miyimconinaberxd,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam şimdi bi sorum olacak benim tvnin ışıkları hiç yanmıyor bu yazılımı atabilir miyimconinaberxd,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tv şuan tamirde anakart değişecek dedi adam ama 350 tl fiyat çekti bana anormal geldi bu fiyatconinaberxd, bi deneyin
hocam internette bakıyorum 200 tl civarlarında 150 tl işçilik mi alıyor yaniconinaberxd, mb95 anakatlar pahallı
2.el almak daha mantıklı sankiconinaberxd, internette paneli kırık cihazlardan sökülüp satılıyor. vestelde 280 civarı
Evet mantıklı tabii,ama şunuda belirteyim sevgili coninaberxd ,bu kez de panel ve güç kartı uyumsuzluğu yaşayabilirsin,öyle bir şey olursa hadi geri yolla,yenisini iste,v.s v.s .2.el almak daha mantıklı sanki
Ana kart değişince hem panel hemde kart üzerindeki barkod fotolarını atmalısın diye biliyorum ki uyum sağlasın birbirine sevgili waxmanNeden kimse bana yazılım vermiyor ya yazılım iatiyorum.full biliyosunuz anakart değişince ya ters gösteriyo ya lvds ayarlrı bozuk çıkıyor adam soruyu sorun ne diyo ya değilki diğer markalar gibi panel ayarı mirror ayarı yapasın tamirciyim çok vestel aldırdım ama bitti vestel işi biliyo hep servis kazansın peki tvyi tavana ašcam nasıl görüntüyü düzeltcem ayar yok çok saçma arçelik sunny helal olsun ayarları kumandadan..
fiyatı tamirci verdi servis verse normal. umarım anakart uyumsuzluğu olmazEvet mantıklı tabii,ama şunuda belirteyim sevgili coninaberxd ,bu kez de panel ve güç kartı uyumsuzluğu yaşayabilirsin,öyle bir şey olursa hadi geri yolla,yenisini iste,v.s v.s .
Eğer fiyatı servis verdiyse ,bence ona yaptır,en azından sıkıntıya girmezsin
Kumanda ile çözüldü sorunum çok teşekkürlerTeşekkürker deneyecem