M
Mamedzadeharaz
Yeni Üye
- 11 Nis 2019
- 6
- 34
teknovest abi ihrac ne? Anlamadim, daha detayli anlata bilirmisin zahmet diilse(? Yani ne fesatlar ola bilir?M Mamedzadeharaz, sizin cihazda ihraç görünüyor sistemde çıkmıyor elimde olan bu yazılım var yükleyip yüklememe kararı sizin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba sayın admin bu yazılımı yüklemiyor tv. tv modelim ayrica 49 ua9400 4k cifte ekran 3d ozellikli full sürümü v.0.1.34.14 diye hatırlıyorumMerhabalar sayın admin mb100 7482645 600049 tv icin full yazılım lazım bana teşekkürler şimdiden.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.PQ Dosyası Yükleme
1. USB bellek içerisinde "pq" isimli bir klasör oluşturulur.
2. VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyası USB içerisindeki oluşturulmuş pq klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni profile dosyaları yüklenmiş olacaktır.
(servis menüsüne giriş : menü tuşuna basıp 4725 yapmanız gerekir)
bu yapılanla ekran düzelmesi lazımdı, sorunu bence servis müdahale etmeliF fikoloji dediğini yaptım fakat sorun aynı ve açılıştaki vestel yazısı gelmedi ekran ters
selam,Hocam selamlar.Cep telefonu, Vestel Smart Center android uygulaması ile TV'ye bağlanmak istediğimde, televizyonu bulamıyor.Cep telefonu ve Televizyon aynı ağa bağlı.Resimdeki gibi "Wifi bağlantınızı kontrol ediniz..." yazıyor.
MODEL: Vestel Smart 50PF7070
SN#: 7115196300188
Lütfen, son full yazılımı paylaşırmısınız.
Teşekkür ederim.
şu anda en güncel sürüm yüklüHocam selamlar.Televizyonu yan açıdan baktığımız zaman görüntüde netlik(renk) düşüyor ama karşısından daha çok net, renkler gözüküyor.
MODEL: Toshiba 49U7763DAT
SN#: 7873826700291
Lütfen, son full yazılımı paylaşırmısınız.
Teşekkür ederim.