Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

iyi günler TV 47PF9090 MODELİ VAR SON YAZILIM NEDİR ACABA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MB90
mb9X şaseler için yazılım tavsiye etmiyoruz, ama seni bu tv nin kitabına yazmış olan @teraspy e yönlendiriyorum
istersen menü 4725 yap çıkan resmi ekle

[QUOTE = "yokoono, post: 83884, membru: 6137"]
Principalul este 17MB82S.
Spuneți ce este afișajul.
Jack e sunet.
[/ Quote]
Imaginea este foarte buna dar nu are sunet .Cu alte soft-uri are sunet dar imaginea este rasturnata

iyi günler TV 47PF9090 MODELİ VAR SON YAZILIM NEDİR ACABA
En son yazılım 366s dir ama ben halen 362j kullanıyorum(47pf9090) ,sendeki yazılım nedir acaba,hangisi var? menü+4+7+2+5 ile foto alıp yüklersen fena olmaz sevgili isiksedat :ok

Herkese salamlar. Azerbaycandan yaziyorum.
MODEL: Vestel 43FD700T
S/N: 7924363 700060
Bana son yazilim lazim lutfen...
Oncedem tesekkurler

IMG_20190411_224246.jpg

@Mamedzadeharaz, aleyküm selam qardaşım uk dan menü 4725 tuşlayıp servis menü fotosu yüklermisin

Hocam 43 uhd tv 2.40.2.0 sürümünü full yazilim var mi

@teknovest
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gene aynı abi açılırken ters vestel yazısı alt kısımda yeşil beyaz çizgi dil ekranı geldi gene ters ?? @teknovest

@fikoloji teknovest abimin yardımıyla tv açıldı ama problemli olarak ekran yazıları vs hersey ters açılışta yarım ekran vestel yazısı yarısı yeşil ve beyaz

IMG_20190331_23222079627e04f54078c5.jpg

I need a urgent firmware 17MB82S for TV AKAI model LT-3221AD. I had installed a firmware , it has very good image but it doesn't sound. That it's too bed.Can help me somebody? Thank you in advance.
It requires the DISPALY CODE to look for a required profile or a bin soft.
You have a programmer (CH341A, RT809 etc.) ?.

Son düzenleme:
Hocam 43 uhd tv 2.40.2.0 sürümünü full yazilim var mi
ekran boyutuna göre değil seri numarasına göre full yazılım oluyor, ayrıca full yazılımda fabrika çıkışı neyse o oluyor :)

@fikoloji teknovest abimin yardımıyla tv açıldı ama problemli olarak ekran yazıları vs hersey ters açılışta yarım ekran vestel yazısı yarısı yeşil ve beyaz

IMG_20190331_23222079627e04f54078c5.jpg
sizin süreci baştan sona yazarmısın, neydi ne oldu ? ne yaptın ?

sizin süreci baştan sona yazarmısın, neydi ne oldu ? ne yaptın ?

ilk basta benim tvm açılmıyodu vestelde kalıyodu ışığı hızlı yanıp sönüyodu @teknovest bana bir yazılım gönderdi attım fakat aynı olmuştu fakat bir tane daha attı bu sefer ekranın yarısı yeşil beyaz oldu yarısı da vestel yazısı açılmadı tekrar yazılım gönderdi teko vest attık bu sefer açılışta yeşilbeyaz açıldığınde ekran kötü günüyodu ama idare edebilirdik bi kapattım tekrar açtım ekran ters adamlar vs yarasa gibi :D bi yazılım daha gönderdi teknovest düzelmedi ama allah razı olsun uğraştı @teknovest iyiki varsın @fikoloji abim kıssaca durum budur anladığım kadarıyla teknovest elinden geleni yaptı

ilk basta benim tvm açılmıyodu vestelde kalıyodu ışığı hızlı yanıp sönüyodu @teknovest bana bir yazılım gönderdi attım fakat aynı olmuştu fakat bir tane daha attı bu sefer ekranın yarısı yeşil beyaz oldu yarısı da vestel yazısı açılmadı tekrar yazılım gönderdi teko vest attık bu sefer açılışta yeşilbeyaz açıldığınde ekran kötü günüyodu ama idare edebilirdik bi kapattım tekrar açtım ekran ters adamlar vs yarasa gibi :) bi yazılım daha gönderdi teknovest düzelmedi ama allah razı olsun uğraştı @teknovest iyiki varsın @fikoloji abim kıssaca durum budur anladığım kadarıyla teknovest elinden geleni yaptı
şu anda açık ama görüntü mü bozuk ?

Geri
Üst Alt