M Çevrimdışı

mariamariana

Yeni Üye
5 Şub 2019
19
44
[QUOTE = "yokoono, post: 83884, membru: 6137"]
Principalul este 17MB82S.
Spuneți ce este afișajul.
Jack e sunet.
[/ Quote]
Imaginea este foarte buna dar nu are sunet .Cu alte soft-uri are sunet dar imaginea este rasturnata

M Çevrimdışı

Mamedzadeharaz

Yeni Üye
11 Nis 2019
6
34
Herkese salamlar. Azerbaycandan yaziyorum.
MODEL: Vestel 43FD700T
S/N: 7924363 700060
Bana son yazilim lazim lutfen...
Oncedem tesekkurler

IMG_20190411_224246.jpg

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
I need a urgent firmware 17MB82S for TV AKAI model LT-3221AD. I had installed a firmware , it has very good image but it doesn't sound. That it's too bed.Can help me somebody? Thank you in advance.
It requires the DISPALY CODE to look for a required profile or a bin soft.
You have a programmer (CH341A, RT809 etc.) ?.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

saglamkubi

Yeni Üye
1 Nis 2019
20
35
sizin süreci baştan sona yazarmısın, neydi ne oldu ? ne yaptın ?

ilk basta benim tvm açılmıyodu vestelde kalıyodu ışığı hızlı yanıp sönüyodu TEKNOwest teknovest bana bir yazılım gönderdi attım fakat aynı olmuştu fakat bir tane daha attı bu sefer ekranın yarısı yeşil beyaz oldu yarısı da vestel yazısı açılmadı tekrar yazılım gönderdi teko vest attık bu sefer açılışta yeşilbeyaz açıldığınde ekran kötü günüyodu ama idare edebilirdik bi kapattım tekrar açtım ekran ters adamlar vs yarasa gibi :) bi yazılım daha gönderdi teknovest düzelmedi ama allah razı olsun uğraştı TEKNOwest teknovest iyiki varsın F fikoloji abim kıssaca durum budur anladığım kadarıyla teknovest elinden geleni yaptı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
ilk basta benim tvm açılmıyodu vestelde kalıyodu ışığı hızlı yanıp sönüyodu TEKNOwest teknovest bana bir yazılım gönderdi attım fakat aynı olmuştu fakat bir tane daha attı bu sefer ekranın yarısı yeşil beyaz oldu yarısı da vestel yazısı açılmadı tekrar yazılım gönderdi teko vest attık bu sefer açılışta yeşilbeyaz açıldığınde ekran kötü günüyodu ama idare edebilirdik bi kapattım tekrar açtım ekran ters adamlar vs yarasa gibi :) bi yazılım daha gönderdi teknovest düzelmedi ama allah razı olsun uğraştı TEKNOwest teknovest iyiki varsın F fikoloji abim kıssaca durum budur anladığım kadarıyla teknovest elinden geleni yaptı
şu anda açık ama görüntü mü bozuk ?

Geri
Üst Alt