F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Geri dönüş için teşekkür ederim. Cahilliğimi maruz görün mb9X falan hiç anlamıyorum anakartı falan filan. Netflixi geçtim içinde kendiliğinden bulunan youtube uygulaması bile çok çok geç işliyor yavaş yani. Televizyon hiç arzalanmadı ama sırf içerisindeki youtube uygulamasının iyi çalışması için güncellemek istiyorum. Tv box konusuna gelirsek üniden yeni memlekete geldim ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum. Biraz baktım flash bellekten falan yükleniyor heralde. Güncelleme şansım hiç yok mu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme: şuan şunu şunu yükleyeceksin diyin hemen internet kafeye gidip adımları uygulayacağım :)
MB9X dediğimiz ana karttır, örnek mb90 mb91 mb98 kadar olan bölümdür. biz bunlara yazılım tavsiye etmiyoruz, çünkü gereksiz ve sebepsiz çökmeler oluşuyor, ve yazılımla çoğu şey düzelmiyor, sebebi de donanımsal olarak düşük kalmasıdır. eğer illa yazılım isterseniz televizyonun seri numarasını paylaşın, arkasında barkod resminide yükleyebilirsiniz

Y Çevrimdışı

YavuzOzkan

Yeni Üye
9 Nis 2019
2
47
MB9X dediğimiz ana karttır, örnek mb90 mb91 mb98 kadar olan bölümdür. biz bunlara yazılım tavsiye etmiyoruz, çünkü gereksiz ve sebepsiz çökmeler oluşuyor, ve yazılımla çoğu şey düzelmiyor, sebebi de donanımsal olarak düşük kalmasıdır. eğer illa yazılım isterseniz televizyonun seri numarasını paylaşın, arkasında barkod resminide yükleyebilirsiniz

Merhaba, forumda ilk mesajım, dolayısıyla cahilce konuşursam kusura bakmayın.
Benim TV de MB96 kartlı ve en son 3.7.3.i sürümünde duruyor. Gördüğüm kadarıyla 3.8.6.L sürümüne kadar gelmiş. Güncellemem iyi olur mu?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba, forumda ilk mesajım, dolayısıyla cahilce konuşursam kusura bakmayın.
Benim TV de MB96 kartlı ve en son 3.7.3.i sürümünde duruyor. Gördüğüm kadarıyla 3.8.6.L sürümüne kadar gelmiş. Güncellemem iyi olur mu?
estağfurullah ama anlamadım size yazılmamıştı onlar, ama sizinde soruna el atalım,
mb96 şase mevcut dediniz, eğer mb96 olduğuna eminseniz
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ sayfasından 17MB96_3.7.6.S yazılımını indirip yükleyebilrisiniz

C Çevrimdışı

cool_erci

Yeni Üye
9 Nis 2019
2
43

Merhabalar Adem bey;
Foruma yeni katıldığım için işleyişi anlamaya çalışmama rağmen epey zorlandığımı söyliyeyim , yanlış bir şey yaparsam şimdiden özür diliyorum.
Ben de "Vestel 50UA9200 4K 3D Smart 127 Ekran Led Tv" var.Anakartı (menü 4725) MB9X.Netflix uygulamasını TV de kullanmak istiyorum.Fakat hiçbir yerden yardım bulamadım.(Vestel Servis)
Yeni yazılım yükleyebiliyor muyuz? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla;
zcetinkal

Hocam hayırlı akşamlar, siz çözüm bulabildinizmi. Aynı model tv bende de var. netflix yüklemek için bende araştırıyorum da
sizini mesajınıza rastladım.
Bilgi verirseniz sevinirim

Vestel 50UA9200 model 4k 3d Smart TV model televizyonum var
bunda netflix uygulaması yüklenebiliyormu ?

Y Çevrimdışı

YavuzOzkan

Yeni Üye
9 Nis 2019
2
47
estağfurullah ama anlamadım size yazılmamıştı onlar, ama sizinde soruna el atalım,
mb96 şase mevcut dediniz, eğer mb96 olduğuna eminseniz
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ sayfasından 17MB96_3.7.6.S yazılımını indirip yükleyebilrisiniz
Benim TV böyle, ilgili yazılımı kursam yanlış olmaz herhalde

208087633454699acfe15a7fdf.png

M Çevrimdışı

mckoray

Yeni Üye
9 Nis 2019
2
42
merhabalar

2 senedir yatan bu külüstüre full yazılım bulabilirmiyim .

anakart : 17mb95-2.1

şimdiden teşekkürler

IMG_20190409_213345ebbedcabe6c87d30.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam hayırlı akşamlar, siz çözüm bulabildinizmi. Aynı model tv bende de var. netflix yüklemek için bende araştırıyorum da
sizini mesajınıza rastladım.
Bilgi verirseniz sevinirim

Vestel 50UA9200 model 4k 3d Smart TV model televizyonum var
bunda netflix uygulaması yüklenebiliyormu ?

Geri
Üst Alt