musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
teraspy hocam dosyayı indirdim vestel tolbox kurdum sw profilden dediklerinizi yapmayı denedim ama dosyayı açamadım hata alıyorum 2 saattir aynı ben bu dosyayı nasıl düzenliyebilirim

musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
Hocam Laptop kitlendi şu an onu açmaya çalışıyorum bunun hazır dosyası yokmu

S Çevrimdışı

skykhan78

Yeni Üye
27 Mar 2019
4
40
cihazdaki sorun ne yazılım yükleme sebebiniz ? anakart mb 82 olduğu için güncelelmnin pekbi faydası olmaz mb 82 kurtarma yazılımını deneyin
hocam ilgin için sağol uydu frekans ayarlarındaymış sorun makine ilk geldiğinde otomatikti şimdi değil iyi geceler :)

musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
DSC_0003.jpg
hocam dediklerini aynen yaptım ama sorun çözülmedi hala aynı resim atıyorum

musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
Verdiğiniz profil dosyasını fat32 formatlı usbye attım tvye taktım menü 4725 usb operation dedim sonra sw profil dosyasını pcye açtım vestel toolboxla dediklerinizi sırayla yapıp kaydettim profil klasörü yapıp içine düzenlediğim sw profilini attım tvye taktım yine menü 4725 usb operation okledim kumandadan aç kapa yaptım olmadı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Verdiğiniz profil dosyasını fat32 formatlı usbye attım tvye taktım menü 4725 usb operation dedim sonra sw profil dosyasını pcye açtım vestel toolboxla dediklerinizi sırayla yapıp kaydettim profil klasörü yapıp içine düzenlediğim sw profilini attım tvye taktım yine menü 4725 usb operation okledim kumandadan aç kapa yaptım olmadı
Hımmm,bir yerde hata var,dosyanın adını Profile koydun değilmi? profil değil yani P büyük,diğerleri küçük harf.

EK:
Ayrıca bazen kumandadan exit basıldığında usbyi görmüüyor tv,o zaman usb takılıyken tvyi kapat-aç yapmalısın.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Birde kumandadan exit basıldığında usbyi görmüyor tv,o zaman usb takılıyken tvyi kapat-aç yapmalısın,sonrada menü+4725 usb operation ile yükle,birde foto alayım senden,benim verdiğim gibi düzenlenen o kısımları görünen :ok

Geri
Üst Alt