önce gönderdiğinizi yükledim sinyal yoktu sonrada çekirdek yazılımı sonrasında tekrar göderdiğiniz yazılımı yüklemeye çalıştım olmuyorsize vermiş olduğum orjinal full yazılım öncesin yazılım denedinizmi yada farklı anakart takılma vs
önce gönderdiğinizi yükledim sinyal yoktu sonrada çekirdek yazılımı sonrasında tekrar göderdiğiniz yazılımı yüklemeye çalıştım olmuyorsize vermiş olduğum orjinal full yazılım öncesin yazılım denedinizmi yada farklı anakart takılma vs
malesef o şekilde de çalışmadıD drerdogan, modem kaynaklı olabilir internet paketinizde aile koruması varmı? tlf internetini hotspot yapıp denenrmisin.
Nasıl hata alıyorsun,resim ekle bakayım sevgili musaborateraspy hocam dosyayı indirdim vestel tolbox kurdum sw profilden dediklerinizi yapmayı denedim ama dosyayı açamadım hata alıyorum 2 saattir aynı ben bu dosyayı nasıl düzenliyebilirim
hocam ilgin için sağol uydu frekans ayarlarındaymış sorun makine ilk geldiğinde otomatikti şimdi değil iyi gecelercihazdaki sorun ne yazılım yükleme sebebiniz ? anakart mb 82 olduğu için güncelelmnin pekbi faydası olmaz mb 82 kurtarma yazılımını deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hazır olmaz,kendi profil dosyası düzenlenmeli,başka kartın dosyası sorun yaratabilir.laptop açıldığında tekrar denersin,tvden hangi dosyalar geldi usbye,pekiHocam Laptop kitlendi şu an onu açmaya çalışıyorum bunun hazır dosyası yokmu
Yapamamışsın,veya yükleyememişsin,nasıl yükledin tvye anlat bakayım ?hocam dediklerini aynen yaptım ama sorun çözülmedi hala aynı resim atıyorum
Hımmm,bir yerde hata var,dosyanın adını Profile koydun değilmi? profil değil yani P büyük,diğerleri küçük harf.Verdiğiniz profil dosyasını fat32 formatlı usbye attım tvye taktım menü 4725 usb operation dedim sonra sw profil dosyasını pcye açtım vestel toolboxla dediklerinizi sırayla yapıp kaydettim profil klasörü yapıp içine düzenlediğim sw profilini attım tvye taktım yine menü 4725 usb operation okledim kumandadan aç kapa yaptım olmadı