Teşekkür ederim, müşteri vestele de razı kaldıömer ustaya sorun elinde logo varsa paylaşır
Teşekkür ederim, müşteri vestele de razı kaldıömer ustaya sorun elinde logo varsa paylaşır
Resim yükle yerine net görüntüyu yüklüyorum ama buraya bozuk bulanık şekilde atıyor sebebi nedirattığınız etiket okunmuyor
ses varken ekranı fenerle kontrol ettin mi.?Merhaba Vestel 43fb5000 model tv var ledlerini değiştim besleme kartını değiştim fakat ses var görüntü yok anakarttan kaynaklı olabilirmi varsa full yazılımı verebilirmisiniz. Sota
![]()
![]()
![]()
yüklediğiniz resimler sunucuda sıkıştırılma işlemi uygulanıyor fotoğrafı yakın çekinResim yükle yerine net görüntüyu yüklüyorum ama buraya bozuk bulanık şekilde atıyor sebebi nedir
evet ses var resimde var ışık yok 2 besleme led denedimses varken ekranı fenerle kontrol ettin mi.?
Merhaba Vestel 43fb5000 model tv var ledlerini değiştim besleme kartını değiştim fakat ses var görüntü yok anakarttan kaynaklı olabilirmi varsa full yazılımı verebilirmisiniz. Sota
![]()
![]()
![]()
Denediğiniz besleme kartının kodları aynı mı? Görünüş aynı kod farklı ise aydınlatma yanmaz.
Google translate:![]()
![]()
Sa ustalarim kart değişikliği oldu ekran negatif veriyor panel yazılım lazım şimdiden teşekkür ederim
Google translate:
17MB140 değerini 17MB140 olarak değiştirdiniz mi ?. Öyle düşünmüyorum.
TV'den panel profilini kaydedip buraya yapıştırın.
17MB95'i 17MB140 ile değiştirdiniz. 17MB140 ve VES400UNDS-03 paneli için bir panel profili olduğunu sanmıyorum.![]()
Çıkan arızalı kart bu yerine mb140 taktım
Lvds kablosunu çıkarıp takınca ekran düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim17MB95'i 17MB140 ile değiştirdiniz. 17MB140 ve VES400UNDS-03 paneli için bir panel profili olduğunu sanmıyorum.
TV'den panel profilini kaydedin ve buraya gönderin.