Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,540
gönderdim.merhaba jvc 17mb130yazılım talebinde bulunmak istiyorum
MB130 Titanium V.3.62.35 .
gönderdim.merhaba jvc 17mb130yazılım talebinde bulunmak istiyorum
MB130 Titanium V.3.62.35 .
teşekkür ederim, denedim . yükleme ekranı normale döndü. fakat logo gelmiyor. tv açılmıyor. sanırım fabrika tarafından panel değişmiş. dikkatimden kaçmış.H huseyin3958, başka yazılım verdim.
anakartın kösesinde uzunca seri numarası olur onu bana atsana.teşekkür ederim, denedim . yükleme ekranı normale döndü. fakat logo gelmiyor. tv açılmıyor. sanırım fabrika tarafından panel değişmiş. dikkatimden kaçmış.
![]()
![]()
anakartın kösesinde uzunca seri numarası olur onu bana atsana.
elimde uygun başka yazılım kalmadı.
ilginize çok teşekkür ederim. zamanınızı aldım. iyi çalışmalar dilerimelimde uygun başka yazılım kalmadı.
Google translateilginize çok teşekkür ederim. zamanınızı aldım. iyi çalışmalar dilerim
denemek isterim. teşekkür ederimGoogle translate
Bende bu var:
17MB230 panel VES500QNDP-2D-N43 Toshiba
Full software. Kendi riskinizle deneyin.denemek isterim. teşekkür ederim
merhaba. dosyayı indirip yükledim, ama sonuç aynı. galiba anakartta bir problem oluştu. başka bir anakart bulabilirsem deneyeceğim. çok teşekkür ederim.Full software. Kendi riskinizle deneyin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
merhaba. dosyayı indirip yükledim, ama sonuç aynı. galiba anakartta bir problem oluştu. başka bir anakart bulabilirsem deneyeceğim. çok teşekkür ederim.

benimde anlayamadığım bir durum oldu.
tv geldiğinde vestel logosu gelip gidiyordu. yazılım denememden sonra gelmez oldu. sizin en son gönderdiğiniz , panel numarası aynı olan dosyayı yükledikten sonra durum fotoğraftaki gibi. panel yazılımı ile alakalı bir durum var sanırım. sadece bilgi vermek istedim. tekrar iyi çalışmalar dilerim.