Ustam gunaydin bu kurtarma yazilimini yuklemede basarili olamadim maalesef biraz aciklama yapabilirmisiniz?mb82 kurtarma yazılımı denedinizmi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ustam gunaydin bu kurtarma yazilimini yuklemede basarili olamadim maalesef biraz aciklama yapabilirmisiniz?mb82 kurtarma yazılımı denedinizmi?
selam,F fikoloji teknovest hocam bu adımların aynısını yaptım.yeniden başlatılıyor yazısından sonra kapandı televizyon.ve ışık yanıp sonmeyi bırak hiç yanmadı.15 dk filan bekledim ama televizyon hiç açılmadı lütfen yardımcı olun acill
F fikoloji teknovest hocam bu adımların aynısını yaptım.yeniden başlatılıyor yazısından sonra kapandı televizyon.ve ışık yanıp sonmeyi bırak hiç yanmadı.15 dk filan bekledim ama televizyon hiç açılmadı lütfen yardımcı olun acill
hocam ben yeni üye oldum.youtube deselam,
daha önce herhangi bi yazınızı bulamadım, hangi yazılımdan neyden bahsediyorsunuz
Hocam model numarası vestel 3D smart 42PF8060.full yazılımı atarmısınız lütfen.bide hiç açılmayan tv ye yazılım nasıl atabilirim.hocam yardımcı olmanızı bekliyorum.hocam ben yeni üye oldum.youtube de
VESTEL Üretimi televizyona Yazılım Nasıl Yüklenir?
adem hocanın videosunu izledim.ama yukarda yazdıgım gibi oyle bir hata oldu.yorumlara baktıgımda ise adem hoca sizi tavsiye ediyor.yardımcı olurmusunuz
mb82 kurtarma yazılımı denedinizmi?
kisa sure icerisinde verdiginiz cevap icin tesekkur ediyorum kurtarma yazilimini deniyorum ama bir turlu yukleme islemini gerceklestiremedim tv kapali iken dosyayi acip usb ye kopyaladim tvnin usb girisine usb bellegi taktim sonra kumandadan “ok” tusuna basili tutup tvyi elektrik baglantisini yapip denedim basarisiz ayni dosyayi menu 1505 opsiyonu kullanarak denedim yine basaramadim nerde hata yaptigimi bilemedim.
Merhabalar teknovest ustam yolladiginiz kurtarma yazilimii denedim fakat sorun oldu)) ekran ters dondu ve renklere alacali bir hal aldi bu modele ait orijinal yazilimi nerden ve nasil temin edebilirim simdiden tesekkur ediyorum.mb82 kurtarma yazılımı denedinizmi?
seri numarasını paylaşınızF fikoloji teknovest hocam yardımcı olucakmısınız??
seri numarasını paylaşınız
merhaba,
hocam resmi attım.şimdiden teşekürler
merhaba,
full yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
tavsiye bir linkiniz varmi acaba ?M mgece, ürün ihraç olduğu için full yazılım bizim ekranlarımızda çıkmıyor.