İnşallah açılır Açılmassa (V.2.2.4t)yi deneTeşekkür ederim inşallah tv yeniden açılır
full yazılımları seri numarqasına göre indiriyoruz. bu nedenle farklı full yazılımları tavsiye etmiyoruz
Oradaki vestel yazan yazılım eski tv de o versiyon var zaten. O yazılımda back tuşu ile bir önceki kanala geçmiyor.
selam,Oradaki vestel yazan yazılım eski tv de o versiyon var zaten. O yazılımda back tuşu ile bir önceki kanala geçmiyor.
televizyonda arıza yoksa mb9X şaseler için yazılım önermiyoruz. güncel yazılımda bir değişiklikte olmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler sadece tivibu uygulamam geri gelirmi demiştim ama TV güncel galiba zaten (v366n) 2 sene önce servise güncelettim.
selam forma hoşgeldiniz.Merhaba, doğru yere mi yazıyorum emin değilim ama, bir kaç sorum olacak.
- 50FD7300 TV de markette bulunan uygulamalar harici uygulama yükleyebiliyor muyuz?
- uygulama sürümü V.0.43.6.0 olarak gözüküyor, bundan daha yeni bir sürüm var mıdır?
selam forma hoşgeldiniz.
1.cevap - ne yazıkki yüklenemez
2. cevap - https://tavsiyeforumu.com/konu/mb211-0-69-4-0-yeni-yazilim-26-12-2018.3257/#post-64685 formunu inceleyiniz.