ustam yazılım almıyor zip içerisindeki bütün dosyaları atıyoruz bu kartta değilmi ok tuşuna basılı tutup fişe takıyorum ışık hiç yanmıyor bırakınca açılıyor kapanıyor your device has failed verification system halted bu yazı ekrana geliyoryazılım verildi.
Selamlar hi level 50UHL670 tv açılıp 30 saniye sonra kendi kendine kapanıyor.
Anakart modeli 17 mb 230
Tv herhangi bir tamir görmedi.
Yazılım verirmisiniz. Teşekkürler
Selamlar hi level 50UHL670 tv açılıp 30 saniye sonra kendi kendine kapanıyor.
Anakart modeli 17 mb 230
sorun nedir.?Vestel MB 96 Model no Vestel MB 96 Model Smart TV
Model no 3D SMART42FA8000 42" LED
flash bellek fat32-MBR mi.?ustam yazılım almıyor zip içerisindeki bütün dosyaları atıyoruz bu kartta değilmi ok tuşuna basılı tutup fişe takıyorum ışık hiç yanmıyor bırakınca açılıyor kapanıyor your device has failed verification system halted bu yazı ekrana geliyor
sorun yazılımsal olsa cihaz hiç açılmaz. Besleme kartı kontrol edilmeli.Selamlar hi level 50UHL670 tv açılıp 30 saniye sonra kendi kendine kapanıyor.
Anakart modeli 17 mb 230
zahmet olmazsa sorun hakkında 2 kelime açıklama yapsanız ona göre yardımcı olalım.
KUSURA BAKMAYIN BİLGİSAYARLABİR SIKINTI YASADIMzahmet olmazsa sorun hakkında 2 kelime açıklama yapsanız ona göre yardımcı olalım.
onu nasıl yapabilirimsorun yazılımsal olsa cihaz hiç açılmaz. Besleme kartı kontrol edilmeli.
KUSURA BAKMAYINzahmet olmazsa sorun hakkında 2 kelime açıklama yapsanız ona göre yardımcı olalım.
TV NİN VESTEL LOGOSU GELYOR TEKRAR KAPANIYORKUSURA BAKMAYIN
cihaz orjinal mi parça değiişimi oldu mu.?KUSURA BAKMAYIN BİLGİSAYARLABİR SIKINTI YASADIM
TV VESTEL LOGOSU GELİYOR KAPANIYOR