T
turgutarslan
Yeni Üye
- 20 Tem 2024
- 2
- 40
SEG 32SCH5630 ekran SEG yazısı geliyor ışık yanıp sönüyor TV kapanıyor. Hangi yazılımı denemeliyim lütfen yardım
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.SEG 32SCH5630 ekran SEG yazısı geliyor ışık yanıp sönüyor TV kapanıyor. Hangi yazılımı denemeliyim lütfen yardım
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Seg 24SEH5520 model televizyonu açtığımda seg yazısı gelip televizyon tekrar kapanıyor. Televizyon hiç tamir görmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
merhaba hocam vestel tv fişe takınca vestel yazısı gidip gelior tv açılmıyor yazılımı vermeniz mümkünse yazılım atmayı denemek istiyorum.Sevgiler saygılar.
Merhaba indirdim winrardan çıkattım klasörü 4gblik 4 ayrı flaşa fat 32 formatında attım.önce fişi çektim flashı taktım ve ok tuşuna basarak fişi taktım fakat olmadı. 4 ayrı flashtanda denedim : (Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Farklı yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba indirdim winrardan çıkattım klasörü 4gblik 4 ayrı flaşa fat 32 formatında attım.önce fişi çektim flashı taktım ve ok tuşuna basarak fişi taktım fakat olmadı. 4 ayrı flashtanda denedim : (
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Yazılım sayesinde TV çalıştı.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
merhaba ilk verdiğiniz yazılımda kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu fakat kaç dakka beklersen bekle sorun çözülmüyordu sonra ıkıncı bır yazılım verdiniz (carbon2)bunda işlem hiç başlamıyor yani kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönmüyor. Size zahmet veriyorum hakkınızı helal edin. yapabileceğim başka bir şey varsa denemek isterim.Farklı yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
yaşadığınız soru
Cihaz açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor /flip flop ) gibi arada hiç boşluk vermiyor.yaşadığınız sorun nedir
MB140 kartlar flash bellek seçer. Küçük boyutlu başka bellekle deneyin.merhaba ilk verdiğiniz yazılımda kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu fakat kaç dakka beklersen bekle sorun çözülmüyordu sonra ıkıncı bır yazılım verdiniz (carbon2)bunda işlem hiç başlamıyor yani kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönmüyor. Size zahmet veriyorum hakkınızı helal edin. yapabileceğim başka bir şey varsa denemek isterim.