kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.

kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
servis menüsü paylaşın menü4725
Merhaba hocam mi stick var onu kullanıyorum şuandawebos kurman mümkün değil, keşke onun yerine android kursan, ama o da olmazhiç elleme tvyi, olduğu gibi kullan adı üstünde "TV" ,ne yaparsak yapalım ancak kanalları izlememize olanak verir fazlası olmaz ,android box bakmalısın (öğrenci değil isen)
başka yazılım verdim.bu şekilde kaldi. baska yapabileceğim birsey var mi![]()
kurtarma yazılımı verildi.fınlux 24fx420h kurtarma yazılımı veya ful yazılımı varmı ustam
![]()
![]()
![]()
![]()
Son sürümü kullanıyorsunuz.
24 saat içinde 3 adet dosya indirebilirsiniz diyor. Bu nedenle indiremiyorum. Niye böyle bir hata verdi anlamış değilim.başka yazılım verdim.
Her kullanıcı 24 saatlik periyotlarda 3 dosya indirebilir.24 saat içinde 3 adet dosya indirebilirsiniz diyor. Bu nedenle indiremiyorum. Niye böyle bir hata verdi anlamış değilim.
yazılım bildirim olarak gönderildi.Hocam kolay gelsin SEG32sch5630 tv de açılıştan sonra seg logosu gözüküyor sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor bir süre sonra o da kesiliyor. Yazılım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Vestel yada seg yazısı hiç gelmiyor![]()
![]()
Merhaba yeni 17mb82s anakart taktım kumanda fonksiyonları on off normal calisiyor yazılım verebilirmisiniz
Sota@
Tv update olmuş, TKGS kısaca otomatik kanal güncelleme özelliği.Adem abinin videosuna denk gelmiştim menüden 1505 ile yüklemeyi göstermişti. O şekilde yükleme yapıldı ama 4. denemede güncelleme uyarısı çıktı sanırım kumandaya biraz sert ve hızlı şekilde basmak gerekiyor. Güncelleme sonrası kanal listesine bakarken arka kısım şeffaf oldu ve görsel açıdan güzel oldu. TKGS yine gelmedi ama (önemli bir şey mi). Teşekkürler.
![]()