E
ErkanİLTER
Yeni Üye
- 11 Nis 2024
- 15
- 31
ustam benim tv arza donalımsal dedin benim ne tür bir yol izlemem gerekiyor bide şunu bildirmek isterim ben yazılımı yükleedikten sonra böyle bir sorun oluştu
ustalarım sorun çözüldü bilgi vermek için yazıyorum yaptığım işlem.ustam benim tv arza donalımsal dedin benim ne tür bir yol izlemem gerekiyor bide şunu bildirmek isterim ben yazılımı yükleedikten sonra böyle bir sorun oluştu
Meslektaşlarım LG markalı tv ye genelde mb82 uyduruyorlar. Sanırım mb211 uygun değil benim uğraşacak zamanım olmuyor.
tesekkur ederim
Gözünüz aydın umarım tekrar sorun çıkarmaz.ustalarım sorun çözüldü bilgi vermek için yazıyorum yaptığım işlem.
> Tv duvardan söktüm arka kapağı açtım
> Güç soketi hariç
> Soketleri çıkardım
> Tv yi açtım açıldı.
> Tekrar kapattım
> Verdiğiniz yazılımı yükledim
> Tv açıldı
> Çıkardığım soketleri geri taktım
>Kanal yüklemesi yaptım şuan aktif çalışıyor
ARZALI HALİ
Zayıf akım geliyor ve açılmıyordu
==========================================================
ÇIKARDIĞIM SOKETLER
BİTMİŞ HALİ
bir daha bozulmaması dileği ile
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Arşivde olan yazılım size verilmiş maalesef başka yok
TV eski haline döndü sorunsuz, emegi geçenlere teşekkür ederim.k
Kurtarma yazılımı verildi yükleyip sonucu bildirin.
Tv deki sorun nedir?vestel 40f5050 40" için 17mb140 kurtarma yazılımına ihyiaç vardır
full yazılım verildi.
tvnin önündeki ışık yanıp yanıp sönüyor ve açılmıyor hiçbir şekilde yazılım yüklemem mi lazım yazılım dosyasını paylaşabilir misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.vestel logosu gidip geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor...anakart değişmedi...teşekkürler...
kart: 17mb140
tamamdır ...çok teşekkürler...Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederim.tamamdır ...çok teşekkürler...