Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,091
Verdiğimiz yazılım çökmüş kartı yeniden kodlamak içindir.yukledim emeginize saglık ancak yazılım alıyor bitirmiyor kart cokmus sanırım
Başka flash bellek deneyin.
Verdiğimiz yazılım çökmüş kartı yeniden kodlamak içindir.yukledim emeginize saglık ancak yazılım alıyor bitirmiyor kart cokmus sanırım
Full yazılım verildi talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verinMerhaba,
Vestel 55ua8300 model 7767597700196 seri numaralı televizyonda NETFLIX uygulamasına giriş yaptığımda uygulama logosunun görünmesinin ardından TV kendi kendine kapanmaya başladı, yüklü yazılım MB120 V2.45.29.1 di, uygulama problemi sonrası usb den yazılım güncelleme denedim (TV fişi çekiliyken MB120 V2.45.35 yüklemeye çalıştım) yükleme sonrası TV yeniden başlatmadı sadece bir kez açıldı daha sonra kapandı kendim açmak zorunda kaldım. Bundan sonra TV kendi kendine kapanmaya, sesi kısmaya, kaynak değişimi (TV, ext1, back av...) kısmından kendi kendine tuşlama yapmaya başladı, önceki yazılımın yüklemesini yaptıysam da sorun düzelmedi. Fabrika yazılımı çare olur mu?
![]()
Rica ederiz.Ustalarım gecen günkü yazılım için teşekkürler dönüş yapamadım kusura bakmayın emeğinize sağlık
Öncelikle kurtarma yazılımı yükleyin.merhaba arkadaşlar tv açıp kapanıyor vestel logosu gelip gidiyor 10.15 sefer açılıp kapanınca sonra açılıyor kurtarmamı yoksa full yazlımmı atmalıyım yazılım için yardımcı olursanız sevinirim
![]()
![]()
![]()
iyi akşamlar full yazılımla çözdümÖncelikle kurtarma yazılımı yükleyin.
Kaynaklar bölümünden piksel test dosyasını indirip farkli renklerde altında lekenin durumuna bakın.Merhaba, Vestel cihazımda anakart değişti. Sonra bu leke belirdi acaba sebebi nedir?
![]()
Bulamadım ama iletme durumunuz var mıKaynaklar bölümünden piksel test dosyasını indirip farkli renklerde altında lekenin durumuna bakın.
Bulamadım ama iletme durumunuz var mı
cihazdaki sorun nedir.![]()
Ustalar iyi akşamlar vestel 43UD8350 kurtarma yazılımı lazım elinde mevcut olan varsa atabilir mi teşşekürler
Yazılımı çökmüş standt by lambası yanıp sönüyor kurtarma yzlm gereklicihazdaki sorun nedir.