Teşekkürler çözüldü.8 GB flash diskle yönergede ki gibi uyguladım.olduKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Teşekkürler çözüldü.8 GB flash diskle yönergede ki gibi uyguladım.olduKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Teşekkür ederim sorun düzeldi.Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.Teşekkürler çözüldü.8 GB flash diskle yönergede ki gibi uyguladım.oldu
Rica ederiz.Teşekkür ederim sorun düzeldi.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
tv açılıyor. regal yazısı çıkıyor. backlight yandığı halde tv açılmıyor. standby ışığı sönüyor. yazılım varmıdır
ü
Güncelleme yazılımları aşağıdaki konuda;Abiler selamlar Cihazım Finlux marka servis ve arkadaki etiket aşağıdaki gibidir son sürüm yazılım rica edecektim yardımcı olurmusun ?
Mesajınızı düzeltip küçük harfle yazın! Bağırmayın!MERHABA REGAL MB97 KARTLI TV M İÇİN PANEL DEĞİŞİMİ YAPTIM GÖRÜNTÜ BOZUK VE TERS BİR ŞEKİLDE ÇIKTI YAZILIM İLE DÜZELTEBİLİRMİYİM
Şu anda yardımcı oluyoruz. Konudaki mesajınızı takip edin.merhaba bırkac defa yazdım resım yukledım vb. ama hala bır donus yada yardımcı olabılecek kımse cıkmadı . ...