Merhaba paylaşma imkanınız varsa televizyon seri numarası ve kumandadan menü tuşuna basıp 4725 yapıp resmini gönderin yardımcı oluruzHerkese merhabalar,forumda yeniyim kuralları ihlal ettiysem şimdiden affola. Ben Vestel 55ud8400 cihazı için güncel yazılım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar herkese.
Merhaba paylaşma imkanınız varsa televizyon seri numarası ve kumandadan menü tuşuna basıp 4725 yapıp resmini gönderin yardımcı oluruz
Teşekkür ederim hocam, peki televizyona uygulama yüklenebiliyor mu bir bilginiz var mı bu konuda ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılımını deneyebilirsiniz
3.62.30.0 core yazılımıdır.
indirdiğiniz dosyayı rardan çıkarın, flaşbelleğe atın, usbyi tvye bağlayıp menü1505 yapın
malesef eklenmiyor, yüklemek istediğiniz şey nedir ?Teşekkür ederim hocam, peki televizyona uygulama yüklenebiliyor mu bir bilginiz var mı bu konuda ?
evet onlarla alakalı güncellemeler olmuş, bazılarında yokmuş, tv modlama konularını araştırabilirsiniz. ben modlama yapmadığım için yardımcı olamıyorumÖrneğin tivibu uygulaması güncel değil apk yoluyla güncellemek istemiştim de, ya da digitürk play gibi uygulamalar
Teşekkür ederim, yazılım güncellemesi yapıyorum şu an bittiğini nerden anlayacağım, kırmızı led yanıp sönüyor şu anevet onlarla alakalı güncellemeler olmuş, bazılarında yokmuş, tv modlama konularını araştırabilirsiniz. ben modlama yapmadığım için yardımcı olamıyorum
Açılacak acılinca yine menu4725 yapıp yüklenmiş mi kontrol edebilirsinTeşekkür ederim, yazılım güncellemesi yapıyorum şu an bittiğini nerden anlayacağım, kırmızı led yanıp sönüyor şu an
Full yazılım için seri numarası paylaşmak gerekir.Hocam merhaba mb96 SegTV full yazılım var mı?
full yazılım linki ok tuşu ile yüklenicek.cihaz mb95 anakartlı donanım olarak düşük kaldığı için güncel internet alt yapısını desteklemeyebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.