T Çevrimdışı

tarkayhan

Yeni Üye
19 Tem 2019
30
48
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.

IMG_20230426_103629.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Ne yapmamız gerekiyor bir çaresi varmı dır
Mb8x ile mb8x değişseydi yada. Mb140 ile mb140 Değişseydi yardımcı olabilirdim mb8x ile mb140 Çapraz değişimlerle ilgilenmiyorum yazılımların yapısı farklı uymaz belki yokoono yokoono ustada vardır kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir size yardımcı olur.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Mb8x ile mb8x değişseydi yada. Mb140 ile mb140 Değişseydi yardımcı olabilirdim mb8x ile mb140 Çapraz değişimlerle ilgilenmiyorum yazılımların yapısı farklı uymaz belki yokoono yokoono ustada vardır kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir size yardımcı olur.
Üstadım bu arada kartı değiştirmişler, çok düşük bir ihtimal ama paneli de değiştirmiş olabilirler mi? Her ihtimale karşı panel kodunu kontrol etmemize gerek var mu?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Üstadım bu arada kartı değiştirmişler, çok düşük bir ihtimal ama paneli de değiştirmiş olabilirler mi? Her ihtimale karşı panel kodunu kontrol etmemize gerek var mu?
Mb82 Sökülmüş mb140 Takılmış kısacası toplama tv olmuş belkide arka kapakta başkadır. Piyasada o kadar toplama tv dolaşıyor ki haddi hesabı yok bu nedenle her zaman donanım orijinal mi diye sorarım orijinal değilse yanlış yazılım yüklenmiş olur ana kart çalışmaz duruma gelir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yok arka kapak aynı biliyorum tv amcamın aldığında bakmıştım

Geri
Üst Alt