By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Oda aynı mb140
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Oda aynı mb140
Bu bilgiler mb82 Ana karta ait sizden önce ana kart değişmişler.
Ne yapmamız gerekiyor bir çaresi varmı dırBu bilgiler mb82 Ana karta ait sizden önce ana kart değişmişler.
Mb82 kart bulma şansınız var mı? Sanki daha garanti olur gibi.Ne yapmamız gerekiyor bir çaresi varmı dır
Mb8x ile mb8x değişseydi yada. Mb140 ile mb140 Değişseydi yardımcı olabilirdim mb8x ile mb140 Çapraz değişimlerle ilgilenmiyorum yazılımların yapısı farklı uymaz belki yokoono ustada vardır kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir size yardımcı olur.Ne yapmamız gerekiyor bir çaresi varmı dır
Üstadım bu arada kartı değiştirmişler, çok düşük bir ihtimal ama paneli de değiştirmiş olabilirler mi? Her ihtimale karşı panel kodunu kontrol etmemize gerek var mu?Mb8x ile mb8x değişseydi yada. Mb140 ile mb140 Değişseydi yardımcı olabilirdim mb8x ile mb140 Çapraz değişimlerle ilgilenmiyorum yazılımların yapısı farklı uymaz belki yokoono ustada vardır kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir size yardımcı olur.
Mb82 Sökülmüş mb140 Takılmış kısacası toplama tv olmuş belkide arka kapakta başkadır. Piyasada o kadar toplama tv dolaşıyor ki haddi hesabı yok bu nedenle her zaman donanım orijinal mi diye sorarım orijinal değilse yanlış yazılım yüklenmiş olur ana kart çalışmaz duruma gelir.Üstadım bu arada kartı değiştirmişler, çok düşük bir ihtimal ama paneli de değiştirmiş olabilirler mi? Her ihtimale karşı panel kodunu kontrol etmemize gerek var mu?
Tvden prfilleri alıp yolla bakayım ,ekran ters mi nasılYardımcı olduğunuz için teşekkürler
Yok arka kapak aynı biliyorum tv amcamın aldığında bakmıştım