By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Tv deki sorun nedir?
Tv deki sorun nedir?
yazılım güncellerken büyük ihitmal çöktü kırmzı ışık yanıp sönüyor fakat kumandaya tepki vermiyor kurtarma yazılımı falan mevcut mudur ?Tv deki sorun nedir?
mb96 vestel televizyonum yazılım güncellerken büyük ihtimal çöktü kurtarma yazılımı mevcut mudur ? kırmızı ışık yanıp sönüyor fakat kumandaya tepki vermiyor
Yazılım.yazılım güncellerken büyük ihitmal çöktü kırmzı ışık yanıp sönüyor fakat kumandaya tepki vermiyor kurtarma yazılımı falan mevcut mudur ?
flashın fat32 olup olmadıgını nasıl anlarız ?Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Usb flash belleği biçimlendirirken seçmeniz gereken fomat Fat32 Olacakflashın fat32 olup olmadıgını nasıl anlarız ?
dediklerinizi harfiyen yaptım yaklaşık 50 dk kadar ok tuşuna basılı tuttum fakat kırmızı ışık yanmadı elimi ok tuşundan çekince yanmaya başladıUsb flash belleği biçimlendirirken seçmeniz gereken fomat Fat32 Olacak
Farklı flash bellek ile deneyin.dediklerinizi harfiyen yaptım yaklaşık 50 dk kadar ok tuşuna basılı tuttum fakat kırmızı ışık yanmadı elimi ok tuşundan çekince yanmaya başladı
Google translate;
Bugün işe yarıyor. başka bir site
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google translate;
Bugün işe yarıyor. başka bir site
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rar görünüyor.bu dosyayı rar olarak ekleyebilirmisiniz mumkunse bulundugum yerden linkleri kullanamıyorum erisim sorunum var
dosyayı baska sıteye lınkle vermısler ben bu sıtenın kendıne yuklenmesını ıstıyorumRar görünüyor.
I have nothingHi,
I need a firmware for my 17MB230 Panel VES400UNDS-2D-N11
Sorry for my bad English and thanks a lot!
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.