Ş
şahin212121
Aktif Üye
- 29 Ocak 2022
- 62
- 34
Değerli arkadaşlar merhabalar Vestel tv'mizde açılışta Regal yazıyor servis Regal anakartı takmış bunun
yazılımını açılışta Vestel olacak şekilde düzeltmek istiyoruz yardımlarınızı bekliyoruz
Merhaba 55ud8400 model kodlu vestel tv de smart menüsü bir türlü açılmıyor 2 kez ilk kuruluma döndüm yazılımı v.3.62.35.0 dan v.3.62.50.0 a yükselttim yine de düzelmedi. Normalde bu ekranda sözleşme çıkması lazım en alta inip onaylamak lazım ama ne sözleşme çıkıyor ne imleç hareket ediyor. Sorunun görselini ve tv nin barkodunu ekliyorum lütfen full yazılım paylaşır mısınız? By_Trol
Bu hatayı servisin düzeltmesi gerekli siz yazılım yüklerken oluşabilecek bir hatada donanımsal bir sorun oluşabilir.Değerli arkadaşlar merhabalar Vestel tv'mizde açılışta Regal yazıyor servis Regal anakartı takmış bunun
yazılımını açılışta Vestel olacak şekilde düzeltmek istiyoruz yardımlarınızı bekliyoruz
Merhaba 55ud8400 model kodlu vestel tv de smart menüsü bir türlü açılmıyor 2 kez ilk kuruluma döndüm yazılımı v.3.62.35.0 dan v.3.62.50.0 a yükselttim yine de düzelmedi. Normalde bu ekranda sözleşme çıkması lazım en alta inip onaylamak lazım ama ne sözleşme çıkıyor ne imleç hareket ediyor. Sorunun görselini ve tv nin barkodunu ekliyorum lütfen full yazılım paylaşır mısınız? By_Trol
Aynı sorun bendede var 2 gündür gördüm aynıMerhaba 55ud8400 model kodlu vestel tv de smart menüsü bir türlü açılmıyor 2 kez ilk kuruluma döndüm yazılımı v.3.62.35.0 dan v.3.62.50.0 a yükselttim yine de düzelmedi. Normalde bu ekranda sözleşme çıkması lazım en alta inip onaylamak lazım ama ne sözleşme çıkıyor ne imleç hareket ediyor. Sorunun görselini ve tv nin barkodunu ekliyorum lütfen full yazılım paylaşır mısınız? By_Trol
Aynı sorun bendede var 2 gündür gördüm aynı
/96683133-E55B-41CD-A9F1-BD24275585F8.jpg
Bende yazılım attım değişen bişey yok tekrar eski yazılım Carbon a döndüm yani smart arayüze girilmiyor Üretici firma uyuyormu yoksa mağaza da satıştaki Vestel smart app lerde aynı sorun varmı bir mağazaya gidip soran oldumu yada kumandayı alıp bakan oldumu acaba arkadaşlar bu konu hakkında bilgi de bulamadık
Ustam aynı yazılım ama 17mb82sPanel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)