By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Rica ederim.Çok teşekkür ederim oldu kaç aydır izleyemiyorduk çok teşekkür ederim
Rica ederim.Çok teşekkür ederim oldu kaç aydır izleyemiyorduk çok teşekkür ederim
İnnotek m215 panel kullanilmis. Panel yazılımına ihtiyacım var değerli ustalar
Aha benim mutfaktaki televizyon da bu. Ama ben smartını kullanmadığım için dikkatimi çekmemiş güncelleme işi.Merhabalar,
Bende Vestel 43UD8360 Smart tv var, önceki gün sanırım otomatik olarak yazılımını güncellemiş, şimdi youtube tuşu ile youtube giremiyorum açıkçası, telden youtube a girip tv yansıt dediğimde de bağlanıyor gibi gösteriyor ama en sonunda sayfa hatası verip atıyor. ne yapmak lazım eski yazılımı mı geri yükleyeyim, yoksa biraz bekleyelim bakalım kendi kendilerine düzeltme yazılımı yapıp yollarlar mı?
Adem Helvacı F fikoloji Sota
ADEM Hocam, ekteki servi menüsünü buldum tv yi ilk aldığımda buraya yüklemişim, burdan bakabilirsiniz sanırım seri numarasını olmadı, akşam evde resim çeker atarım tekrardan.Aha benim mutfaktaki televizyon da bu. Ama ben smartını kullanmadığım için dikkatimi çekmemiş güncelleme işi.
Seri numarası yazarmısınız rica etsem
ADEM Hocam, ekteki servi menüsünü buldum tv yi ilk aldığımda buraya yüklemişim, burdan bakabilirsiniz sanırım seri numarasını olmadı, akşam evde resim çeker atarım tekrardan.
Adem Helvacı Hocam seri numarası resmini de yükledim .ADEM Hocam, ekteki servi menüsünü buldum tv yi ilk aldığımda buraya yüklemişim, burdan bakabilirsiniz sanırım seri numarasını olmadı, akşam evde resim çeker atarım tekrardan.
Yazılım VerildiMerhaba televizyonu güncellemek istiyorum. V3 MB211 model fakat yazılımlarda Regal yazmıyor. Hangisini yüklemem gerekiyor? Telefunken JVIC Picasso vs.. ? Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.
Regal Model No: 43R6520FA 43" SMART LED TV
PNL: 23634683
VPAZ: 20275325
Adem Helvacı Hocam dün akşam denediğimde tv youtube tuşu ile sorunsuz bağlandı, ya dün gün içinde bir yazılım güncellemesi geldi, ya da Taksim patlaması sebebiyle BTK BANT DARALTMASI uyguladığından smart tv işlemcisi zayıf olduğu için bağlanamadı. Şimdilik sorun çözüldü, bilgilendirme için yazıyorum alakanıza çok teşekkür ederim.ADEM Hocam, ekteki servi menüsünü buldum tv yi ilk aldığımda buraya yüklemişim, burdan bakabilirsiniz sanırım seri numarasını olmadı, akşam evde resim çeker atarım tekrardan.
Adem Helvacı Hocam seri numarası resmini de yükledim .
Günaydın; Size bir paylaşım linki açıyorum. Bu link içerisinde iki klasör var. Siz önce Çekirdek yazan klasördeki yazılımı yükleyip deneyin lütfen. Yine sonuç alamazsanız Full yazan klasördeki ana yazılımı yükleyinADEM Hocam, ekteki servi menüsünü buldum tv yi ilk aldığımda buraya yüklemişim, burdan bakabilirsiniz sanırım seri numarasını olmadı, akşam evde resim çeker atarım tekrardan.
Adem Helvacı Hocam seri numarası resmini de yükledim .
Aaa sorun düzeldi ise çok sevindim sizin adınıza. Ben de yükleme bitsin diye bekliyordum.Adem Helvacı Hocam dün akşam denediğimde tv youtube tuşu ile sorunsuz bağlandı, ya dün gün içinde bir yazılım güncellemesi geldi, ya da Taksim patlaması sebebiyle BTK BANT DARALTMASI uyguladığından smart tv işlemcisi zayıf olduğu için bağlanamadı. Şimdilik sorun çözüldü, bilgilendirme için yazıyorum alakanıza çok teşekkür ederim.
arkadaşlar konu güncel yazılımına ihtiyacım var . ilgilenirseniz makbule geçer ... hayırlı işler...
ustam yukarıda bilgileriolan tv nin yazılımına ihtiyacım var.. tekrarlı logo gelip gidiyor ..hayırlı işler ...kolay gelsin ..
Tamamdır Adem Hocam, yedekliyorum, çok teşekkür ederim. ?Aaa sorun düzeldi ise çok sevindim sizin adınıza. Ben de yükleme bitsin diye bekliyordum.
Siz isterseniz yine de paylaştığım yazılımları yedeğinize alın ileride lazım olur.
Ben 3-5 günde 1 Drive alanımdaki paylaşımları siliyorum çünkü, bulamazsınız sonra