İhraç ürün olduğu için maalesef benim arşivimde yazılımı yok yokoono usta size yardımcı olabilir. Sizden panel etiketinin resmini isteyecektir. Tv MB95 Anakarta sahip panel etiket resmini buraya ekleyin.
İhraç ürün olduğu için maalesef benim arşivimde yazılımı yok yokoono usta size yardımcı olabilir. Sizden panel etiketinin resmini isteyecektir. Tv MB95 Anakarta sahip panel etiket resmini buraya ekleyin.
deneyeceğim hocam çok sağolun.Sonucu yazın
Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Main is 17MB95M ???.
evetMain is 17MB95M ???.
I have BIN for flash memory (MX25L1606Е). Is good ????.
Merhaba , verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Dun linkte belirttigim , yüklediğim yazılım 10 dakika bekledik ışık sürekli yanıp sönüyordu cihaz acilmamisti bizde kapattık. Bugün kayınço flash takılı degilken açıp sürekli menü ve ok tuşuna basmış televizyon kurulum ekranı gelmiş. Yani bu yazılımı yüklemeden gelmiş oldu. Hangi durumdan dolayı çalıştı Bilmiyorum. Menü ve ok tuşunun bir fonksiyonu oldu mu, Yinede teşekkürler .Sonucu yazın.
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Yazılımı yüklemiştir.Merhaba , verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Dun linkte belirttigim , yüklediğim yazılım 10 dakika bekledik ışık sürekli yanıp sönüyordu cihaz acilmamisti bizde kapattık. Bugün kayınço flash takılı degilken açıp sürekli menü ve ok tuşuna basmış televizyon kurulum ekranı gelmiş. Yani bu yazılımı yüklemeden gelmiş oldu. Hangi durumdan dolayı çalıştı Bilmiyorum. Menü ve ok tuşunun bir fonksiyonu oldu mu, Yinede teşekkürler .
Yes 48l3663dg my email Kamildsd@gmail.comToshiba 48L3667 does not exist (Google). Toshiba 48L3663DG ?????.
I have for VES480UNDS-2D-N12. You want ?.
SPI flash for programmer:Yes 48l3663dg my email Kamildsd@gmail.com
Thanks
Google translate:Здравствуйте! Нужны файлы для прошивки через USB телевизора Toshiba 32S3633DG. Основная плата 17MB97. Висит на заставке.
Пограмматор у меня есть (ENTT). С чужим дампом тв не запустится. Нужно часть разделов использовать от родной прошивки. Родную прошивку считал и сохранилГугл переводчик:
У меня только программатор. У меня нет палки.
Это только для программиста. У меня нет палки.
SPI for flash memory. For programmer.Здравствуйте! Нужны файлы для прошивки через USB телевизора Toshiba 32S3633DG. Основная плата 17MB97. Висит на заставке.