İlginiz için teşekkürler tv çalıştıYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
ustam yazılımı paylaşmamışsınız amaİlginiz için teşekkürler tv çalıştı
Rica ederim.İlginiz için teşekkürler tv çalıştı
Sonucu yazınby trol hocam kolay gelsin bu cihazın usb yazılımı varmıydı sizde rica etsem
Merhaba Hocam,İki farklı yazılımı var bu yazılımı aynı şekilde yükler misin.
Tv bazen flash seçebiliyor veri hızı ile alakalı bir durum.Merhaba Hocam,
Bu yazılım oldu biraz uğraştırdı ama iki flash bellek denedim , 1. flash bellek olmadı ama 2.flash bellek oldu anlam veremedim.
not:flashların ikiside fat32 formattı.
Teşekkürler ve kolay gelsin
Videodaki durum yazılımsal değil gibi görünüyor.Vestel 40FA5050 led barları patladı değişimi yaptık tv açılıyor Vestel yazısında siyah ekran da kalıyor yanıt vermiyor.
Yazılım yüklemesi yaptım kurulum ekranı geldi. Kurulumu yaptım tv yi tekrar açıp kapadıktan sonra yine aynı sorunu vermeye başladı.
Önerebileceğiniz farklı bir yazılım varmadır. Sorun tam olarak nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sonucu yazın yazılım
ustam öncelikle teşekkür ederim yardımın için yazılımı attım fılux logosu var sonrası yok arkada panel ışığı yanıyor görüntü yok verdiğin yazılım 17mb82 kartta 17mb82s versiyon fark olabilirmı - s - olanı varmıSonucu yazın yazılım
OK tuşu ie yüklenecek
ustam teşekkür ederiz yazılım için eprom arızalıymış verdiğin yazılımı başka karta atıım oldu tekrar teşekkür ederimustam öncelikle teşekkür ederim yardımın için yazılımı attım fılux logosu var sonrası yok arkada panel ışığı yanıyor görüntü yok verdiğin yazılım 17mb82 kartta 17mb82s versiyon fark olabilirmı - s - olanı varmı
Rica ederim.ustam öncelikle teşekkür ederim yardımın için yazılımı attım fılux logosu var sonrası yok arkada panel ışığı yanıyor görüntü yok verdiğin yazılım 17mb82 kartta 17mb82s versiyon fark olabilirmı - s - olanı varmı
ustam teşekkür ederiz yazılım için eprom arızalıymış verdiğin yazılımı başka karta atıım oldu tekrar teşekkür ederim
Yazılım VerildiMerhaba, geçen bu bu televizyon ile ilgili konu açmıştım ama cevap gelmedi, birde konuyu buraya yazıyorum fotoğraftaki televizyona ait yazılım var mı.