17mb81-2,only I need files for the panel.ThanksCod main ?.
I do not have.17mb81-2,only I need files for the panel.Thanks
Yazılım.Merhabalar tv bir anda elektrik gidip gelmesi sonucu çöktü beslemesi anakartına vs baktım bir sorun gözükmüyor farklı bir anakart taktık görüntüyü ters gösterdi... şu an önde ki kurmızı ışık yanmıyor ben içinde ki flash belleğin ööktüğünü düşünüyorum. Mümkün ise full yazılımı paylaşırmısınız
Rar içinde rar var onu da çıkardın miteşekkürler hocam ama soltware error hatası veriyor neden ki acaba usb 3.2 ile atıyorum ondan mı
rar içindeki rarı da çıkarmayı unutmayınızF fikoloji By_Trol
Üstadlarım kolay gelsin ikinci kez yazdığım için sizlerden özür diliyorum. Bana 17mb100 full yazılım lazım logoda kalıyor açılmıyor. Daha önce yardımcı olmuştunuz şimdiden
çok teşekkür ederim
Fikoloji Ustam sadece rar içindeki rar dosyasını yüklücez demi diğerlerini değil. Rar içindeki rarda olanı 1 adet olanı galiba ?rar içindeki rarı da çıkarmayı unutmayınız
40ua8900 yazılım
Rar içerisindekiler yüklenecek flash bellekte sıkıştırılmış dosya olmayacakFikoloji Ustam sadece rar içindeki rar dosyasını yüklücez demi diğerlerini değil. Rar içindeki rarda olanı 1 adet olanı galiba ?
Yoksa hem ilk rardaki hem ikinci rar içindekinin hepsini birmi atıcaz flaşa
Maalesef yok.
dostlar Harrow marka ama vestel üretimi bir televizyon . 17MB55 kart var buna uygun full veya kurtarma yazılımı varmıdır. şimdi den teşekkürler
Çok teşekkür ederim ?Rar içerisindekiler yüklenecek flash bellekte sıkıştırılmış dosya olmayacak
?Çok teşekkür ederim ?