TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
49'' deki led sayısı ile 43'' deki led sayısı farklı ledleri giden voltaj farklı olduğu için olabilir.2.45.12.01 yükledim sorun çözüldü. desteğiniz için teşekkürler
49'' deki led sayısı ile 43'' deki led sayısı farklı ledleri giden voltaj farklı olduğu için olabilir.2.45.12.01 yükledim sorun çözüldü. desteğiniz için teşekkürler
Güncel olan veya güncel olmayan yazılımın ledin yanmaması ile alakası yok.2.45.12.01 yükledim sorun çözüldü. desteğiniz için teşekkürler
Yazılımmerhaba rica etsem bana yardımcı olur musunuz ? vestel 49ud9300 sn:7929127700204 barkod : 101111091711700204 anakart : 17MB130P
cihazı ilk kurulum yapmak istedim herhangi bir problem yoktu daha sonra cihaz açılmadı fişi çekip takınca vestel yazısı gelip gidiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yavaşça kurtarma yazılımı atmam gerekiyor sanki ama hiç bir yerde bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim yazılımı kurdum sıkıntısız bir şekilde açıldı tv . Elinize emeğinize sağlıkYazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim yazılımı kurdum sıkıntısız bir şekilde açıldı tv . Elinize emeğinize sağlık
denedim oldu tşk ederimYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılım
Arkadaslar merhaba. Resimde bulunan 32" Nexon tv ye ait 17MB82-2 kurtarma yazılımı gerekmekte. Yazılımı bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?