By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Yazılım yüklememin sebebi netflix video oynatmıyor olmasıydı bir kaç çekirdek yazılım yüklememe rağmen sorun çözülmedi en son tv yi çökerttim öyle birşey olduki şuan verdiğin bu full sürüm ile hem tv yi kurtardım hemde netflix suan video oynatıyor gerçekten ne yazsam az buraya allah senden razı olsun emeğine yüreğine sağlık By_Trol By_Trol
Sizden de ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
tv-etiketd296e3d805a5bef4.jpg

sorun şu ki TV açılmıyor Vestel yazısı gelip kapanıyordu güncelleme yapmak gibi bir niyetim yok eski haline gelip çalışsa yeter.
bu arada ben bir yazılım bulup yükledim şu an Hitaci olarak çalışıyor ama sinyal alamıyor uydu alıcı ile kullanabiliyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

özetle ben yenilik istemiyorum orijinal hali ile çalışsın yeter.
Yazılım link

E Çevrimdışı

Erdogan Battal

Yeni Üye
3 May 2022
7
47
Üstat çok teşekkür ederim, hemen indirip deniyorum ama bu isimle aynı dosya bende var onu denediğimde failed veriyordu aşağıda belirttiğiniz yöntem ile denediğimde ise güncelleme gerçekleşmiyor TV açılıyordu deneme sonrasında tekrar yazacağım.
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Üstat çok teşekkür ederim, hemen indirip deniyorum ama bu isimle aynı dosya bende var onu denediğimde failed veriyordu aşağıda belirttiğiniz yöntem ile denediğimde ise güncelleme gerçekleşmiyor TV açılıyordu deneme sonrasında tekrar yazacağım.
Versiyon noya takılmayın yazılımı deneyin.

S Çevrimdışı

sdaxd

Yeni Üye
4 May 2022
1
24
Merhaba
Televizyonum açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ekran geliyor sonra yine kapanıyor bu döngü halinde devam ediyor.
SN: 7600139 600300

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
tv-etiketd296e3d805a5bef4.jpg

sorun şu ki TV açılmıyor Vestel yazısı gelip kapanıyordu güncelleme yapmak gibi bir niyetim yok eski haline gelip çalışsa yeter.
bu arada ben bir yazılım bulup yükledim şu an Hitaci olarak çalışıyor ama sinyal alamıyor uydu alıcı ile kullanabiliyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

özetle ben yenilik istemiyorum orijinal hali ile çalışsın yeter.

Çok teşekkür ederim Bayram tatili dolayısı ile şu an Çorum da TV nin bulunduğu yerdeyim yarın öğleden sonra İstanbul' a döneceğim müsait olurda o saate kadar gönderebilirseniz deneyeceğim. Yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.
Yazılım

C Çevrimdışı

cengiz47

Aktif Üye
3 Tem 2018
72
50
merhaba 17mb90-3 anakart için spi flash yazılımı full yazılım ve panel yazılımı lazım vestel yazısı gelip gidiyordu yazılım attım şimdi standbyde yok bütün voltajlar var dokunmatik tuşlardan ses geliyor iki gündür yazıyor kimse cevap vermedi elinde yazılım olupta paylaşan olursa çok sevinirim teşekkürler
20220503_15300903f0a031839a4d26.jpg
20220503_2039341dd4c7dfa60fce7b.jpg
20220504_1401102c667979e2fc43f9.jpg

Geri
Üst Alt