Bu yazılımı bulan varmı?
Bu yazılımı bulan varmı?
Selamünaleyküm ustalar full yazılımı lazim şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim
Ayrıca tv smart tv görünüyor ama netflix exxen falan indiremiyorum bir market yok ama puhu tv Mackolik vb uygulamalar kendinden inmiş bu sorunu nasıl gideririm acabaMerhabalar Profilo profilo 55pa525e yazılım bulamıyorum bir türlü yardımcı olabilecek varmı
Merhabalar Profilo profilo 55pa525e yazılım bulamıyorum bir türlü yardımcı olabilecek varmı
Ayrıca tv smart tv görünüyor ama netflix exxen falan indiremiyorum bir market yok ama puhu tv Mackolik vb uygulamalar kendinden inmiş bu sorunu nasıl gideririm acaba
Kayıp ilanı gibi olmuş. Tv deki sorun nedir?Bu yazılımı bulan varmı?
Selamlar,
Fişe takınca Vestel yazısı geliyor sonra sadece siyah ekran. TV tepki vermiyor hiçbir şekilde.
Yazılım linkBenim yazılımı bulamadık sanırım?
Tekrar merhaba TEKNOwest .*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı yükleyebilmeniz için FAT32 olarak formatlanmış olan VERİ HIZI YÜKSEK bir BOŞ flash belleğe ihtiyacınız olacakTekrar merhaba TEKNOwest .
Gönderdiğiniz dosyayı indirdim hocam, teşekkür ederim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.adresinde bulunan "Full Software Update" başlıklı talimat şeklinde, farklı marka ve boyutlarda flash belleklerle (fat32) denedim lakin başarılı olamadım. Sorun devam ediyor hocam. Regal logosu görünüp kayboluyor ve görüntü gelmiyor.
Teşekkür ederim.
Yazılımı yükleyebilmeniz için FAT32 olarak formatlanmış olan VERİ HIZI YÜKSEK bir BOŞ flash belleğe ihtiyacınız olacak
İndirmiş olduğunuz WİNRAR dosyası içerisndeki yazılımı SAF HALİ İLE boş olan flash belleğe aktarın
TV fişini çekin
Flash Belleği tv ye takın
TV nin uzaktan kumandası üzerindeki OK butonuna basılı tutarak tv fişini takın
STBY ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK tuşunu bırakıp bekleyin
2 dakika içerisinde tv ninaçılması gerekir.
Donanımsal bir sorun olabilir
Full yazılım lazım servis çagırdım yazılımı getirdi yüklenmiyor dedi anakart yanmış degişecek diyor inanmıyorum sürüm yüklemeyle anakart yanarmı?Bu yazılımı bulan varmı?