Fişi çekip bir süre sonra takıp denemediniz mi?Yazılım kurulurken bu ekranda kaldı ve yaklaşık 2 saatten fazladır böyle.
Kullandığım Yazılım :
https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/
denedim fakat sonuç aynıFişi çekip bir süre sonra takıp denemediniz mi?
Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.denedim fakat sonuç aynı
Yazılım link.Selamlar regal 32r4020
sn:7966755 800282
full yazılım gerekli
teşekkürler
Resim net değil rakamlar okunmuyor.Şefim tv de vestel logosu geliyor tv açmıyor yazılım sorunu çözermi güncel yazılım mevcutmu selâmlar
Yazılım yüklendi ancak yüklendikten stand by ışığı kesildi power tuşuna bastığımda normal hale geldi. Açmaya çalıştığımda ise görüntü gelmiyor. Bu sırada stand by ışığı normal hale geldi.Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kumanda üzerindeki OK Tuşu ile yüklenecek
Tv nin ilk arızası ne idi.Yazılım yüklendi ancak yüklendikten stand by ışığı kesildi power tuşuna bastığımda normal hale geldi. Açmaya çalıştığımda ise görüntü gelmiyor. Bu sırada stand by ışığı normal hale geldi.
Yazılımı çok eskiydi smart tv özelliğini kullanamıyorduk hiçbir uygulamaya desteği kalmamıştıTv nin ilk arızası ne idi.
İlk mesajınızda full yazılım istemiştiniz. Güncellemek için full yazılım yüklenmezdi.Yazılımı çok eskiydi smart tv özelliğini kullanamıyorduk hiçbir uygulamaya desteği kalmamıştı
hocam televizyonu açtım şuanda teşekkür ederim, eski haline döndü V1.1.2 Versiyonu gözüküyor güncellemeyi nasıl yapacağız?İlk mesajınızda full yazılım istemiştiniz. Güncellemek için full yazılım yüklenmezdi.
Linkteki yazılımları deneyin başka uygun yazılım yok
OK tuşu ile yüklenecek